Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

12 Pack 6 Colių Didelės Sunkiųjų S Kabliukai Pakabinimui, Non-Slip Gumos Padengtas S Kabliai,Plieno, Metalo Kabliukai Pakabinimui

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€18.96 €14.79
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k155787

NON-SLIP & aukščiausios Kokybės Medžiagos: mūsų s kabliukai pagaminti iš storo metalo plieno, padengtas vinilo, kuris yra rūdžių atsparia, lygus ir neslidus, jums nereikės nerimauti, šie kabliukai būtų nulio pirštu arba drabužiai,rankinė,šalikas, džinsai ir kt tarp naudoja.

Didelė & Heavy Duty: šios kietosios S kabliukai small angokraščių yra 1.2 colių, didelis angokraščių yra 2.5 colių(gali tilpti bet kokios standartinės spinta lazdele); Dviejų dydžių atidarymo galėtų patenkinti skirtingus poreikius.Skersmuo metalinės vielos yra 7mm.Labai kieta ir gali būti sunkių daiktų.

puodai,keptuvės,mentelių,puodelių,bokalų ir kitų virtuvės indų į jūsų banką stovo, bėgiai, ar lentynos, kad jūsų virimo efektyvesnė ir lengvai.Jūs galite naudoti šiuos neslidus spinta kabliukai sutvarkyti savo spintą kabinti drabužiams, džinsai, šalikai, kepurės, diržai, papuošalai,rankinės ir daugiau; taip pat naudinga pakabinti tualeto reikmenys, rankšluosčiai ir chalatai, vonios kambarys, ir organizuoti įrankiai, garažo, ir pakabinti augalų savo sode.

PRAKTIŠKAS DIZAINAS: Šių S Formos kabliukai yra paprastas ir draugiškas sprendimas, norint sutaupyti vietos, tai nereikia gręžti jūsų gražų namą ir sienų galite pakabinti juos ant lentynos, barai, lentynos,lazdele ir vieta drabužinė,virtuvė,garažas,vonios kambarys,sodas,vidaus ir lauko.

Pakuotėje yra 12 pack black naudingumas kabliai, Guma padengtas guminiais dangteliais,lygios, neslidžios,stiprus ir multi-funtional.

Spalva: juoda

Medžiaga: aukštos mangano plienas + PVC

Dydis: 15 x 6.4 cm

Pakuotės Turinys:

12 x Sunkiųjų S Kabliukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar