Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

8 Vnt. Birdcage Priedai Lesyklos Pakaba Grandinės Birdbaths Kabliukai Varpeliais Gėlių Krepšelis Sodinamosios Kaustytomis Geležies

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€70.12 €39.27
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k170634

Aprašymas

Šių kaustytomis geležies pakabos, grandinės, kabliai galite įdėti savo kabantys vazonai, žibintai, vėjo varpeliais, paukščių tiektuvai, ar tai, ką norite įgyvendinti.jūsų gyvenamasis kambarys, prieangis, medelynas, virtuvės, miegamojo ir kt.Tvirtas ir patvarus.Tinka housewarming dovana ar duoti tai patys.

Savybės

-Spalva: Juoda.

-Medžiaga: Geležies.

-Dydis: Apie 40.00X0.50X0.20cm/ 15.72X0.20X0.08in(grandinės).

-Dydis: Apie 3 .00X1.50X0.20cm/ 1.18X0.59X0.08in(kablys).

- Galima pakabinti krepšelį ir galėsite įdėti augalai, rankšluosčiai arba kiti namų apyvokos daiktų, kurie yra patogus jums rasti, gražus sprendimas, virtuvė, sandėliavimo.

- Plačiai taikyti kabinti paukščių lesyklos, paukščių namai, reklaminiai skydai, gėlių vazonai, krepšiai, vėjo varpeliais, žibintais, papuošalai ir kt.

- Pagamintas iš tvirtos ketaus su oro atsparus apdaila, blizgi, tvirta, tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimui, jie gali jums tarnauti ilgą laiką.

- Juoda spalva ir klasikinis dizainas bus įtraukti grožio jausmą, į jūsų namus.Puikiai papuoš jūsų lauko ar vidaus erdvę.

- Tvirtas ir patvarus, tvirtas ir rūdims atsparus, tinkamas naudoti vidaus arba lauko naudojimui.Lengvai patalpinti lesyklos visur aplink savo kieme.

8 x kabinti grandines 8 x kabliukai

  • Feature4: Sodinamosios Pakaba Grandinės
  • Feature1: Paukščių Lesyklos Pakaba Grandinės
  • Feature3: Varpeliais Pakaba Grandinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Feature5: Žibintai Pakaba Grandinės
  • Feature2: Birdbaths Pakaba Grandinės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar