Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dvisluoksnis Skaidrus Virtuvės Ratas, Prieskonių Organizatorius 360° Pasukti Sandėliukas Maisto Saugojimo Konteineris Virtuvės, Spintos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€186.41 €111.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k194304

Dvisluoksnis Skaidrus Virtuvės Ratas, Prieskonių Organizatorius 360° Pasukti Sandėliukas Maisto Saugojimo Konteineris Virtuvės, Spintos

Kulka taškų:

1. [Aukštos kokybės medžiaga]: patobulinta ir sutirštės PET medžiaga gali atlaikyti spaudimą ir gali laikyti įvairius daiktus, su raktais, be yra susmulkintas.

2. [360°sukimosi]: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360 laipsnių, ir jis gali būti naudojamas greitai, tik sukasi, ji vieną kartą.Šio tipo sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių, šeimos ir saugo juos, tvarkinga.

3. [Multi-layer kilnojamojo dizainas] laikant lauke gali būti sukrauti į kelis sluoksnius, siekiant sutaupyti vietos.Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Švaraus lygaus paviršiaus su švariu vandeniu.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai nėra tinkamas indaplovėms.

4. [Idealus saugojimo vietos] Su patefonu saugojimo konteinerių yra praktinis saugojimo konteinerių, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro saugojimo.

5. [Wide naudokite] Ji labai tinka bet kurioje patalpoje namuose, ir office, labai tinka virtuvės, vonios kambario, vaikų kambario, patalpos, dirbtuvės arba virtuvės ir pan.

Aprašymai:

Medžiaga: PET, PVC

Spalva: Skaidrus

Dvigubo Sluoksnio: 23.5 x 23.5 x 21.6 cm/9.25 x 9.25 x 8.50 cm

Pareigos: 360 Laipsnių Pasukti/Nuimamas Komponentai (daugiasluoksnės)

Tinka: laikyti virtuvės prieskonių butelių, stiklainių vaisių, gėrimų, odos priežiūros produktai, kosmetika ir kt., išlaikyti juos, švari ir tvarkinga.

Pakuotė:

1 x Ratas, Bakas

Žymos: virtuvės ratas, prieskonių organizatorius.

  • Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar