Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Daugiafunkcinis Belaidis Elektrinis Malūnėlis - 4 1 rankinių Elektrinių Daržovių Cutter Nustatyti, Elektros, Maisto Procesorius Česnakai Slicer

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€312.47 €249.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k140186

【Daržovių peilis】4 1 Nešiojamieji Elektriniai Daržovių Cutter Nustatyti gali greitai pjaustyti maisto per kelias sekundes, Tai yra patogiau kirpti ir patiekalų, šviežių ingredientų.Lengvai paruošti įvairių ingredientų virėjas, sutaupyti laiko ir pastangų.

【Pripildymo Anga Dizaino】Procesas visai maisto produktų, be precutting, nešiojamų daržovių pjaustymo mašina turi turas pildymo anga ir ilgą ingredientų, tokių kaip pipirai, pupelių, batatai ir kt.gali būti tiesiogiai įterpiamas; Pašalinti varginantis veiksmus, atidaryti dangtelį ir sukimo dangtį.

【Nešiojamų ir greitai】Elektros, maisto procesorius greitas pjaustymas, Pistoletas tipo pjaustymas, be konteinerio virėjas sekundžių, greitai į puodą.Česnako skiltelės, pipirai žiedai yra net ir gražus.

【Patogi Rankena】Daugiafunkcinis Chopper patogu laikyti, nesilaikantiems kabančios spustelėkite režimas tradicinių elektros česnakų pasta, ergonomiškas dizainas nėra padanga jūsų rankos, daržovių smulkintuvą apsaugo pirštus nuo geležtės, pjaunant ir jums nebereikia jokių slicer įgūdžius, siekiant sumažinti savo daržovių.Be to, jo puikus dizainas leidžia išvengti ašarojimas, svogūnai.

【Vienas pagrindinių Valymo】visos mašinos yra nuplauti, šerti skylė yra pridėta su plovikliu pradėti vieno mygtuko, ir ji gali būti nuplauti tekančiu vandeniu maišant 5 sekundes.

4 in 1 Nešiojamieji Elektriniai Daržovių Cutter Rinkinys

Medžiaga: ABS+PP+KOMPIUTERIS+ nerūdijančio plieno

Dydis: Apie 20.5*9.5*8.0 cm/8*3.7*3.1 į

Variklio Galia-Apie 40W

  • CN: Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar