Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Lauko Kempingas Prieskonių Butelis Krepšiai Nustatyti Nešiojamų Kempingas Iškylą Prieskonių, Butelių Laikymo Maišelis Pagardų Jar Cruet Turėtojas Drobė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.94 €3.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k157702

Kulka Taškų:

1、Patikimos Medžiagos: butelis Nešiojamų Prieskonių Maišelį Su Prieskoniais Butelis pagamintas iš eco-friendly stiklo, kuris yra maisto klasės saugi.Saugojimo krepšys Kempingas Prieskonių Butelio Saugojimo Krepšys yra pagamintas iš odos, kuri yra labai patvarus.

2、Skaidrus Butelis: permatomas dizainas Kempingas Prieskonių Butelio Saugojimo Krepšys leidžia jums žinoti, kiek prieskonių yra paliktas butelis, ir Prieskonių Indelį Su Saugojimo Krepšys leidžia jums greitai nustatyti, pagardai ir sumažinti nereikalingų hassles.

3、Patogu Lauko Virtuvėje: Prieskonių Indelį Su Saugojimo Krepšys skirtas kempingų ir karavanų virtuvės pridėti įdomus jūsų valgius.Tiems, kurie mėgsta lauke, Nešiojamų Prieskonių Laikymo Maišelis yra idealus skystis vežėjas.

4、Su 70ml Butelius: Nešiojamų Prieskonių Saugojimo Krepšys ateina su buteliu su aliuminio dangteliu, kuris gali turėti įvairiais prieskoniais, tokių kaip pipirai, cukrus, druska, prieskoniai, vištienos atsargų milteliai, kukurūzų krakmolo, ir daugiau.

5、Universalus Panaudojimas: Nešiojamų Prieskonių Maišelį, Kempingas, Žygiai, Sodas, Turistinius, GRILIS, Žvejyba, Kelionės, Nuotykiai, ir Lauke Išgyventi.

Aprašymas:

Prieskonių Indelį Su Saugojimo Krepšys yra puikus atlikimo prieskoniai, o virimo lauke, padėti jums padaryti jūsų kuprinė vietos.Lengvas ir nešiojamų dizainas nebus pridėti papildomo svorio, kad jūs, kuris yra labai patogu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Prieskonių Indelį Su Saugojimo Krepšys

Išplėsti Dydis :

Didelis: apie 15*27cm/5.90*10.62 į

Mažas: apie 9*27cm/3.54*10.62 į

Atminties talpa:

Didelis: apie 15*15cm/5.90*5.90 į

Mažas: apie 9*15 cm/3.54*5.90 į

Svoris: apie 120 g

Spalva: ruda

Buteliuko talpa: 70Ml

Pakuotės Sąrašas:

1pcs* Prieskonių Butelį, Maišelį

3pcs/6pcs* Prieskonių Buteliai

Pastaba:

Dydis paveikslėlyje yra rankinis matavimas, ten bus šiek tiek klaidų, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar