Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kaukolė Statula Patvarus Išskirtinį Švenčių Šventė Ornamentu Baisu Realus Helovinas Kaukolė Dekoro Plačiai Naudojama Sudėtinga Žaislas Statula

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€24.94 €12.47
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k140290

Kulka Taškų:

1. Spooky Halloween Dekoras: Ši kaukolė statula yra puikus ornamentas Halloween tema festivalis.Pridėti baisu atmosferą savo namuose, biuruose, ar šalies.Ar jūs padėkite jį ant stalo, lentynos ar židinio, ji bus sugauti visi, dėmesio ir komplimentų.

2. Plačiai Naudojamas: Ši kaukolė statula yra puikus papildymas jūsų retenybė kabineto ar slaptą kambarį.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės dervų ir išvaizda.Jūs galite naudoti papuošti jūsų namus, den, biblioteka, svetainė, miegamojo, stalo, ar haunted house.

3. Patvarus ir Prabangus: Ši kaukolė statula yra pagaminti iš tvirto derva medžiaga, kuri nėra lengvai pažeisti ar deformuoti.Ji turi išskirtinį ir realius duomenis, kurie rodo, tekstūros ir formos kaukolė.Jis yra patvarus ir išskirtinį meno apdaila, kuri truks ilgą laiką.

4. Švenčių Šventė Ornamentas: Ši kaukolė statula yra puikus ornamentas Halloween tema festivalis.Ar jūs padėkite jį ant stalo, lentynos ar kambarį, ji bus sugauti visi, dėmesio ir komplimentų.

5. Sudėtinga Žaislų: Tai kaukolė statula yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta, kad žmonės staigaus išgąsčio ar juoktis.Jūs galite naudoti ją kaip siurprizas arba išdaiga su draugais ar šeima ir mėgautis jų reakcijos.

Aprašymas:

Ši kaukolė statula dekoro yra įdomus ir baisu atostogų ornamentas, kad gali padaryti žmones staigaus išgąsčio ar juoktis.Ji yra pagaminta iš tvirtos ir ilgaamžės medžiagos, kuri gali atlaikyti lauko sąlygomis.Jūs galite naudoti ją kaip papuošalas jūsų sode, verandoje, terasoje, arba bet kur, kur jūs norite pridėti šiek tiek creepy žavesio.Jis yra plačiai naudojamas dėl Helovinas, Mirusiųjų Dienos, ar bet kokia kita proga, kad ragina kai kurie kaukolė įdomus.

Specifikacija:

1. Produkto pavadinimas: kaukolė

2. Gaminio medžiaga: derva

3. Produkto svoris: 300g

4. Gaminio dydis: apie 14.5*12*11.5 cm/5.71*4.72*4.53 colių

5. Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas: 1pc x kaukolė statula

  • Temos: Architektūra
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Derva
  • Yra Protingas Prietaisas: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar