Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

25*25cm Individualų Asmeninį Produktą "Pasidaryk pats" Medinė Apdaila, Estetiškai Ir Malonus, Patvarus Papuošalai Apnašas Stalo B3x5

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.45 €6.72
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k134755

Naujas dizainas: Šį asmeninį medinė lenta yra padaryta iš naujausio dizaino, aukštos kokybės medienos, patvarus ir estetiškai malonus.Jį galima rasti visur ir bus ryškus, be savo namų.

Pritaikymas: Ši medinė lenta turi personalizavimas funkcija, kuri gali būti pritaikyti pagal jūsų pageidavimus ir poreikius, pvz., pavadinimas, data ir specialios informacijos.Tai bus jūsų labai asmeniška dovana.

Multi-proga naudojimas: Tai medinė lenta tinka daug kartų, pavyzdžiui, Tėvo Diena, Motinos Diena, gimtadienius, Kalėdas, gimtadienius ir bet kokia kita ypatinga proga.Tai yra prasminga dovana, kad rodo savo meilę ir dėkingumą.

Namo apdaila: Šis medinis apnašų yra ne tik dovana, bet taip pat gali būti graži puošmena jūsų namuose.Jūs galite pakabinti jį, gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų ir kt., padaryti tai šeimai.

Užtikrinti pasitenkinimą: "Mes visada stengiamės suteikti geriausias patirtis mūsų vartotojams.Jei turite kokių klausimų ar nepasitenkinimą įsigiję šį medinė lenta, mes esame visiškai įsipareigoję padėti jums išspręsti juos.Taigi, galite pirkti ramiai.

Medžiagos: tankis valdyba

Matmenys: 25x25cm/ 9.84x9.84 cm.

Kategorija: Amatininkų pakabukas

Technologija: Spausdinti

Reikalavimas: Pateikite savo vardą į jav.Pagal nutylėjimą yra TĖTIS.Atkreipkite dėmesį į mus, jei jums reikia jį pakeisti.

Spalva handprints turi būti spausdinami ant sau, produktas neturi būti pigmentas

Komplektą sudaro: 1pcs medinė lenta su ornamentais

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

  • Temos: Katalikų
  • Stilius: Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Bambuko
  • Yra Protingas Prietaisas: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar