Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Liemenėlė Skalbinių Krepšys, Apatinis Trikotažas Maišeliai Skalbimo Delicates Didelis Pralaidumas, Poliesterio Audinio, Trikotažo Skalbimo Maišelį Liemenėlės Kojinės Panty

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.61 €3.31
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k102599

Savybės:

1. Mūsų liemenėlę skalbimo maišelį, skalbykla, yra pagamintas pagal formą liemenėlę, kuri gali geriau apsaugoti liemenėlė ir neleisti liemenėlė iš lengvai deforming.

2. Pagamintas iš stora ir bauda akių ir mažų skylučių, korių akučių turi ne deformuojamieji struktūra, aukštas atsparumas, ir geras pralaidumas.

3. Mūsų liemenėlę skalbimo maišelį, skalbykla, yra pagaminti iš poliesterio storo audinio, kuris yra patvarus, nėra lengva sugadinti, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: mėlyna/pilka

Dydis: apie 29*19cm/11.42*7.48 į

Skaičius liemenėlės, kuris gali būti pateiktas: 1-2 vienetų

Produktų sąrašas:

1* Liemenėlę Skalbimo Maišelį, Skalbykla

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Turiningas Dizainas】Mūsų liemenėlę skalbimo maišelis pagamintas pagal formos liemenėlė yra daugiau apsaugos ir gali išvengti deformacijos, jungtimis, ir blokuoti, siekiant prailginti jų tarnavimo liemenėlė.

2.【Korio Akučių】Muilas vanduo teka lengvai per akies liemenėlė skalbinių krepšys geriau valymas.Pagamintas iš stora ir bauda akių ir mažų skylučių, korių akučių turi ne deformuojamieji struktūra.

3.【Aukščiausios Kokybės】Šis subtilus liemenėlė plovimo maišelis yra pagamintas iš poliesterio, paminkštintas audinys.Tai nėra lengva sugadinti, patvarus, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Daug Funkcijų】Mūsų liemenėlę skalbimo maišelis gali būti naudojamas plauti maži apatiniai elementus, pavyzdžiui, liemenėlės, ir taip pat gali būti naudojamas kaip kelionių organizatorius saugoti mažus drabužius.Tai yra daugiafunkcinis krepšys.

5.【Lengva Atlikti】Mūsų subtilus liemenėlę skalbimo maišelis yra labai patogus nešiotis, nes ji yra rankena, dizaino ir yra mažas ir lengvas, todėl ji gali būti pakabinti sandėliavimo, arba atlikti kelionės, kuri yra labai patogu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar