Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Underbed Saugojimo Neaustinių Medžiagų Underbed Batų Spinta Saugojimo Sprendimas Pagal Lova Taros Dėžes, Organizatorius Su Aiškiai Langą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€3.00 €1.49
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k133662

Aprašymas:

Jūs galite lengvai ištraukti saugojimo krepšys iš po lova ar spinta ir abiem rankomis arba 1 ranka gali geriau patenkinti jūsų poreikius.Be rankenos iš abiejų pusių, Po Lova Saugojimo taip pat turi tvirtas susiuvimo rankenos.Visi trys rankenos yra sutvirtintas H-formos stiprinimas, siekiant padidinti keliamąją ir užkirsti kelią ašarojimas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Po Lova Saugojimas

Medžiaga: neaustinis audinys

Svoris: 130g

Dydis: apie 60 * 45 * 15cm/23.6 * 17.7 * 5.9 colių

Rėmo dydis: apie 31 * 24 * 3cm/12.2 * 9.4 * 1.2 colių

Spalva: juoda, pilka

Pakavimo Sąrašas:

Pagal Lova Laikymas * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Lengvai Ištraukti】galite lengvai ištraukti saugojimo krepšys iš po lova ar spinta ir abiem rankomis arba 1 ranka gali geriau patenkinti jūsų poreikius.Be rankenos iš abiejų pusių, Po Lova Saugojimo taip pat turi tvirtas susiuvimo rankenos.Visi trys rankenos yra sutvirtintas H-formos stiprinimas, siekiant padidinti keliamąją ir užkirsti kelią ašarojimas.

2.【Masto Programos】Underbed Saugojimo lengvai gali laikyti daugiau kaip 15 vienetų drabužių.Jis yra idealus pasirinkimas organizuoti antklodės, pagalvės, drabužių, batų, žaislų.Tai yra idealus saugojimo sprendimas, miegamieji, spintos, indaujos, bendrabučiai, pių, ir cloakrooms.

3.【Plėšimui Atsparus Audinys】Jūs turėsite unikalią patirtį su mūsų Po Lova Talpykla, nes jis yra pagamintas iš storos, ne audinys, kuris yra tvirtas, ilgalaikis, minkštas, patogus, ir plyšimui atsparaus.

4.【Nešiojamų Dydis】Po Lova Saugojimo patogu sulankstyti, ir vietos užima po lankstymo yra labai maža, lengva laikyti, todėl jūs galite saugoti ir atlikti lengvai, patogus sandėliavimas ir transportavimas.

5.【Puiki Dovana】Po Lova, Sandėliavimo Konteineriai gali būti teikiama kaip dovana Tėvo Diena, Helovinas, kalėdos, Kalėdų ir kitomis ypatingomis progomis, kad jūsų šeimos, draugų ar kitų artimųjų.

  • Straipsnio numeris: Laikymo dėžutė
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar