Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vienas Plastikinis Akių Stiklo Saugojimo Organizatorius Dėžutė Turėtojas, Akiniai nuo saulės, Skaitymo Akiniai, Aksesuarai - Suskirstyti Stalčiai Aišku

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€199.86 €149.90
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k154333

Specifikacijos

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Skaidrus

Montavimo Tipas: Šaldiklis

Bruto Svoris: 0,9 kg/1.98 lbs

Pakuotės Dydis: 27*17*8cm/10.6*6.7*3.15"

Gaminio Dydis: 27*17*7.5 cm/10.6*6.7*3"

Informacija

Sklandžiai Kraštai: Visi jų kraštai ir kampai yra smulkiai poliruoti, kuris yra ne tik labai saugūs naudoti, bet ir atrodo estetiškai malonus.

Full pull-out " Stalčius: stalčių šio akinius organizatorius yra visiškai pull-out dizainas, kuris gali rodyti visus akinius ir padaryti jį patogiau juos gauti.

Prašymas

Šis punktas tinka namų biurams, amatų kambariai, vaikų kambariai, miegamieji, spintos, indaujos ir t. t

Pagrindinės Savybės

Visiškai Skaidri Panelė: Šis punktas yra visiškai skaidri dizainas.Jis buvo poliruoti su keliais šlifavimo ir poliravimo padaryti elementą daugiau HD.Tai leidžia akinius organizatorius atrodo labiau elegantiškas ir rodomas aiškiau.

Pakopų Dizainas: Šį akinius organizatorius turi keturis sluoksnius.Pakopinis dizainas leidžia lengvai galite rūšiuoti savo akinius ir taip pat lengvai prieinama.

Graži Išvaizda: skaidrus akrilo medžiagos, kad akiniai organizatorius ir sklandžiai linijas dizaino, kad šis akinius organizatorius labai gražus.Ji gali sutapti ir su savo darbo stalo ir tapti tiek praktinių ir gerai atrodo darbastalio objektą.

Stiprus ir Patvarus: prekė yra pagamintas iš akrilo, kuris yra gana tvirtas ir stabilus.Taip pat nėra lengvai pažeisti ir labai patvarus kai naudojamas teisingai.

Lengva Naudotis: Šis punktas yra skylė, į kiekvieną stalčių, kuris daro tai lengva jums traukite stalčių.Tai gali padaryti lengviau įdėti ir imtis savo akinius.

Didelis Stabilumas: sutirštės bazės šį elementą, daro jį labiau stabili nei akiniai organizatorius su įprasta bazę.Tai nėra lengva žlugimo ir bus ne purtyti, kai ant darbalaukio.

Platus: Tai akinius organizatorius ne tik gali būti naudojamas saugoti akinius, tačiau taip pat labai tinka saugoti laikrodžiai, sporto juostų, apyrankės, karoliai, auskarai ir kiti smulkūs papuošalai elementus.

Garantuotas Klientų Aptarnavimas: mūsų tikslas-teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Pakuotė

1* 4 pakopų Taurės Organizatorius

Pastabos

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

  • Grotelės Kiekis: 4
  • Medžiaga: Akrilo
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Specifikacija: 30*25*10
  • CN: Kinija
  • Technics: Blizgus
  • Tipas: Dėklai & Dėžes
  • Produktas: biuro organizatorius
  • Formos: Stačiakampis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Įvairenybės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar