Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

25 50 65 Pėdų Sunkiųjų Sodo Žarna, Super Lankstus, Vandens Žarna 3/4 Colio Montavimo Lengvas, bet kokiu oru, Augalai, Automobilių Kiemas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€430.24 €215.12
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k4747

Sunkiųjų Sodo Žarna, Super Lankstus, Vandens Žarnos, Visi oras, Lengvas

Inovacijų Hibridinė Medžiaga

Sprogo 450 VSI

Darbo 150 PSI

Žarnos Skersmuo: 12.5 vidinio *17,5 mm išorinis

3/4 Colio Vyrų & 3/4 Colio Female Jungtis

Palaikyti Stiprumą ir lankstumą ne 25℉~140℉(-4℃~60℃)

Tinka visas standartines maišytuvai ir dauguma vandens priedai

Ilgis: 25ft / 50ft /75ft /100ft

Super Lankstus ir lengvas - Inovacijų hibridinė medžiaga, skirta jūsų namams ir pramonei all-weather (25°F iki 140°F) super lankstus patirti spaudimą.Magija lankstumo medžiagos suteikia ne nuolatinis kink atmintį, kai ištiesus net ne spaudimas.

Tvirtas ir Patvarus - Integruota pramonės inžinerijos, atsistoti Sprogo 450 VSI / Darbo 150 VSI, aukščiausio lygio stiprinti žarna, nei toks.Ateiti su sunkiųjų aliuminio 3/4" KOVOS viena moteris pabaigos ir vienas patinas pabaigos, jus palaikyti plačiai dirbti iš namų, sodo komercinių darbo ilgus metus.

Lengva Manevruoti - Tai fantastinis lanksti medžiaga leidžia vandens žarna išvyniokite ir lygūs kuo naudodami pirmą kartą ir przystawkę atgal į formą kovoti kinks, kaip jūs vilkite jį per veją, todėl lengvai manevruoti savo sode.

Sandari - Mūsų žarna ir žalvario jungtys atitinka ekologiškas RoHS standarto ir pagaminti iš perdirbamų medžiagų, siekiant apsaugoti savo sveikatą ir žemės švarus.

Patarimai - Mūsų Sodo Žarna gali būti kink paketo, nes super-lanksčios medžiagos.Tiesiog pribaigti žarna, prisijungti prie įrangą ir atviro vandens tiekimo taps tiesūs pagal vandens slėgis automatiškai.Lygūs prieš ritės viršų.

Sodo Žarnos Antgalis, ABS Vandens Purkštukas su Sunkiųjų 7 Reguliuojamas Laistymo Modelius, Atsparus Slydimui

7 REGULIUOJAMAS LAISTYMO BŪDAI - Kiekvienas kruopščiai atrinktų modelis turi unikalią tikslu,ir kiekvieno purškimo modelis bus patenkinti visus jūsų laistymo poreikius.Norėdami pakeisti modelius, tiesiog nusukti antgalio.Savo ruožtu purškimo antgalis ratuką, kad pasirinkti tinkamą modelį, patenkinti visus jūsų laistymo poreikius.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS - purškimo antgalis yra pagamintas iš patvaraus, tačiau Itin Lengvas ABS+TPR.Lengvai rankena,neslidūs ir patogiai,ir ergonomiška guma pistoletas rankena, kad būtų patogiau naudoti.

TINKA VISŲ STANDARTINIŲ SODO ŽARNA - Tinka visų standartinių sodo žarnos su 3/4" skersmens sodo žarna sriegis(GHT), ir taip pat greitai jungtis.Puikiai tinka laistyti savo sodą, veją, žolę, ir apatinės lovos.Puikiai tinka plauti savo automobilį, dušu šunimis ir naminiais gyvūnais,Valyti savo kambarį / denio / grindų / langų ir lauko įdomus.

Taupantis DIZAINAS - sodo antgalis funkcijos gražus užraktas juosta viršuje rankena, kuri išlaiko vandens lieka, kad jums nereikėtų taikyti kokį nors spaudimą.Tiesiog naudoti užrakto, todėl jums nereikia laikyti rankoje laikyti jį visą laiką.

Sodo Žarna su Greita Jungtis 3/4 Colio 1/2 Colio ir Universalus Maišytuvai

  • Antgalio Medžiaga: Lydinys
  • Rankenos Tipas: Pirštui
  • Sąsaja Medžiaga: Lydinys
  • Vandens Purškimo Tipas: Vandens Storymėje
  • Korpuso Medžiaga: Lydinys
  • Su Vandens Vamzdžiai: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Larcolais

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar