Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kieto Vandens Dėmių Valiklis Automobilio Saugų Ir Patikimą Vandens Dėmių Valiklis Automobilio Sunkiųjų Vandens Vietoje, Valiklis, Sunkvežimių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€136.50 €68.25
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k13324

Aprašymas:

Šis Vanduo Vietoje Valiklis yra galutinis sprendimas pašalinti rūgštaus lietaus dėmės ir kiti užsispyręs dėmes nuo automobilio paviršiaus.Jis yra saugus ir švelnus jūsų automobilio dažų, paliekant blizgantys ir lygūs.Taip pat galite jį naudoti ant stiklo, metalo, keramikos ir kitų paviršių namuose.Tiesiog purkštuvu, nuvalykite ir nuplaukite.Tai taip paprasta!

Specifikacija:

Pavadinimas: Vandens Vietoje Valiklis

Dydis: apie 8*8*20cm|3.14*3.14*7.87 į

Talpa: apie 350ml

Sudedamosios dalys: paviršiaus Įtempio mažinimo medžiaga/Didelės Molekulinės Polimerų ir kt.

Taikymo sritis: namai ir automobilių dažai, stiklas, plytelės, maišytuvai ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

Vandens Vietoje Valiklis*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stiklo Dėmių Valiklis: Vandens, vandens dėmes, rūgščiojo lietaus dėmės ir naftos plėvelės gali sugadinti išvaizdą savo stiklo paviršių.Šis vanduo vietoje stiklo valiklis naudoja polimero valymo technologijos, kad ištirptų ir nubraukti šių užsispyręs dėmes.Jūsų stiklo atrodys putojantis ir aišku vėl.

2.Jokios Žalos Stiklo: Šis vanduo vietoje valiklis nėra kenksmingų ingredientų, kurie gali pažeisti jūsų automobilio ar jūsų sveikatai.Dėl savo švelnios formulės, jis pašalina vandens dėmių ir jūsų stiklo bus švarus ir blizga minučių.

3.Dvejopo Naudojimo Vandens Dėmių Valiklis: Šis produktas gali veiksmingai pašalinti vandens dėmės iš stiklo paketais, plytelės, veidrodžiai ir daugiau.Jis veikia greitai ir lengvai ant tiek automobilių ir namų stiklo paviršių.Ji pasiekia giliai į dėmes ir ištirpsta jų.

4.Greitas Valymas: Taikyti vandens vietoje valiklis stiklo paviršiaus ir švelniai nuvalykite jį su audiniu.Jis pašalina dėmes ir dėmės sekundes be skalavimo arba trina, taupant jūsų laiką ir vandens išteklių.

5.Lengva Nešti: Tai 350ml (12oz) vandens vietoje valiklis stiklas gali būti naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.Ji ateina į butelius forma, kad būtų lengva nešioti ir gali būti saugoma automobilių organizatorius arba vežti maišelį.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Specialios Funkcijos: Automobilių Vandens Dėmių Valiklis
  • Prekės Tomas: 300ml
  • Modelio Numeris: Vandens Vietoje Valiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 350g

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar