Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Variklio skyrius Švaresnis Anti-Anglies Variklio riebalų valiklis Cleaner 358ml Engine Cleaner Priedą Universalios Alyvos Bako Švaresnis Giliai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.36 €11.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k186933

Mūsų Variklio skyrius Cleaner yra skirtas apsaugoti jūsų variklį nuo žalingo oksidacijos ir gilinant savo įsiurbimo sistema, į energijos taupymą.Su savo paprasta ir patogu operaciją, išlaikyti jūsų variklis veikia sklandžiai, niekada nebuvo paprasčiau.Patirtis naudinga pagerinti našumą ir ilgaamžiškumą su mūsų Variklio skyrius Švaresnis.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Engine Cleaner

Produkto svoris: 350g

Dydis: (vidut.)5*5*14cm/1.97*1.97*5.51 cm

Talpa: 358ml

Dėmesio:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti dydžio skirtumas 1-2cm.

Sąrašas:

1*Variklio Cleane

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyviai Pašalinti Indėliai: Mūsų Automobilio Variklis Švaresnis veiksmingai pašalina dantenų ir anglies indėlių, užtikrinančios apsaugą nuo korozijos ir dėvėjimosi.Ji taip pat padidina variklio našumą ir naftos vartojimo efektyvumą, užtikrinant saugų ir ekonomišką vairavimą.

2.Oksidacijos Atsparus: Šio automobilio variklio cleaner gera oksidacijai, atsparus smūgiams, kuris gali užkirsti kelią variklio senėjimo ir eroziją, pagerinti variklio stabilumo, ir pailgina eksploatavimo laiką savo automobilį.

3.Galia Tobulinimas: Naudojant Automobilio Variklio valiklis gali veiksmingai pagerinti jūsų automobilio efektyvumą, didinant įsiurbimo tūris ir slėgis.Pažangių valymo formulė dragas įsiurbimo sistemą ir pašalina anglies indėlių, siekiant padidinti galia ir pagreitis.Kaip rezultatas, jūs galite mėgautis sklandžiau vairavimo patirtį su geriau reaguoti ir pagreitis.

4.Ekologiškai Saugus: naudojant šio automobilio variklis, siurblys, jūs galite sumažinti naftos suvartojimą ir išmetamų teršalų iš savo automobilio, kuris yra naudingas dėl aplinkos apsaugos ir energijos taupymo.Jūs galite taip pat sumažinti aplinkos taršą ir išsaugoti naftos išlaidas, susijusias su šio produkto.

5.Naudoti Tiesiog: Pridėti savo automobilių variklių valiklis, naftos rezervuarą ir leiskite jam dirbti savo magija.Nereikia imtis variklio atskirai.Tai švaresnis lengvai užbaigia valymo darbų, todėl yra efektyvus ir patogus sprendimas.Atsisveikinti su vargo variklio valymas!

  • Prekės Tomas: 358ml
  • Prekės Svoris: 350g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar