Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Namų Iki 7500 Kubinių Metrų, SEAVON Sausintuvo su Nuotolinio valdymo pultelis, Automatinis išjungimas, 2 Darbo Režimai, Ramioje ir Nešiojamų Dehumid

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€622.68 €479.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k129480

: Į SEAVON sausintuvo buvo patobulintos 68oz vandens rezervuaras ir labai efektyvi sausinimo norma 34oz, kai drėgnomis sąlygomis 86°F ir 80% RH.Šios veiklos rezultatai geresni nei kiti smulkūs oro sausintuvai ir veiksmingai mažinti perteklinį vandenį iš oro, skatindami geresnę oro kokybę ir sukurti daugiau patogi gyvenamoji aplinka.

: Šis sausintuvo ateina su dviejų patogus valdymo režimai.Be to, maitinimo įjungimo mygtuką, esantį ekrano viršuje, mašiną, į ją taip pat įeina nuotolinio valdymo pultelis tinka sukant į dehumidifier on/off tiesiogiai.Šią savybę suteikia didesnį patogumą kasdieniam naudojimui, todėl jį lengviau valdyti mašiną su minimaliomis pastangomis.

: Galingas sausintuvo savybės srityje iki 780 Kv. pėdų, su dviem skirtingais darbo režimais, kiekviena pritaikyta prie konkrečių sausinimo poreikius.Mažo greičio režimas yra idealus kasdieniam nepertraukiamo naudojimo, teikiant ekonomiškas variantas, norint išlaikyti patogią gyvenamąją aplinką.Tais atvejais, kai patalpos\\ \ 's drėgmė yra per didelės, didelės spartos režimą galima įjungti greitai ir veiksmingai vandens gavyba, užtikrinant maksimalų komfortą ir oro kokybę.

: Į dehumidifier yra įrengta saugaus automatinio išjungimo funkcija, skirta apsisaugoti nuo rizikos vandens perpildymo.Kai vanduo pasiekia maksimalius pajėgumus, mašina bus automatiškai išjungti ir šviesos mirksi raudona, užtikrinti optimalų saugumą ir pašalinti nerimauti apie galimus pavojus.

: Didelis vandens rezervuaras, nešiojamų dehumidifier gali efektyviai surinkti didelį kiekį vandens ne vieną kartą.Be to, jis išskiria gryną orą, kad slove jausmas nelankstumą arba sausumas, skatina ilgaamžiškumą baldai, bei sukuria tinkamas gyvenimo ir darbo aplinką jums.

: Mes siūlome mūsų klientams 1 metų garantija, ir mes pateikiame jums su techninės pagalbos ir aptarnavimo po pardavimo vienerius metus nuo produkto įsigijimo.Jeigu turite kokių nors padėti su savo pirkiniu, prašome don\\'t, nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada pasiruošę padėti.

  • Talpa (Taurė): 5 puodeliai
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar