Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

500N Skaitmeninis Jėgos Matuoklis Didelio Tikslumo Push-Pull Skaitiklio Įtampos & Suspaudimo Bandymai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€118.00 €57.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97854

500N Skaitmeninis Jėgos Matuoklis Didelio Tikslumo Push-Pull Skaitiklio Įtampos & Suspaudimo Bandymai

Tiksliai ir efektyviai jėgos matavimas: G-500 skaitmeninis jėgos matuoklis suteikia didelio tikslumo ir didelės raiškos jėgos matavimas, todėl svarbi priemonė, pramonės šakų, tokių kaip automobilių, chemijos ir statybos įrangą.

Daugiafunkcinis matavimo režimas: Pasirinkite iš realiuoju laiku, viršūnę, ir pirmiausia viršūnę režimai, ir pritaikyti jėgos matavimo priemonę pagal jūsų poreikius, siekiant užtikrinti tikslius rodmenis, tarkim, tempimo ir gniuždymo stiprumo bandymų.

Padidinti tikslumą per pritaikoma parametrai: Įveskite tikslią vertės sunkio pagreitis savo vietą, pagerinti bandymų tikslumą ir vienetų konvertavimo.Nustatyti viršutinės ir apatinės ribos statistinei analizei.Jei ši riba viršijama, signalas bus gauta per buzzer alarm.

Patogi ir nešiojamų dizainas: G-500 dinamometro yra automatinis apšvietimas, garsinis signalas, signalizacijos ir automatinio išjungimo funkcijas, suteikti vartotojams patogų patirtis.Jo kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia lengvai transportuoti ir naudoti įvairiose aplinkose.

Platus paskirtis: Šis stendas yra labai tinka pramonės šakų, tokių kaip elektronikos ir elektros prietaisų, lengvosios pramonės, tekstilės, gaisro gesinimo įranga ir mokslinių tyrimų institucijų ir labai tinka stumti traukti apkrovos testai, dangos jėga ir žalingos fiksavimo testą.

Spalva: Baltas Šerkšnas

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Jėgos Indikatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ar medžiagų siuntą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar