Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Naujausias VR-12000 Ultragarso Ilgo Nuotolio Aukso ir Brangakmenių Metalo Detektorių Aptikti Diapazonas: 100-3000m Aptikimo Gylis:5-250m

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€14 956.64 €13 760.11
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k106593

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8617788922756, aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!

VR-12000 Ilgo Nuotolio Karalius yra paprotys, pastatytas tvirtas, kieta pusėje, paminkštintas atveju, su dviem užraktai.Siųstuvas yra atveju, sumontuoti ir apima Standartines Šešių elementų su selektoriaus jungiklis.Į sistemoje yra įdiegta, įkrovimo gelio cell baterija su krovikliu, siųstuvo antenos, priėmimas juostos ir imtuvas su ant diržo, ausinės ir naudojimo instrukcija visi įdėta į specialiai įrengtas atveju.

Savybės ir Funkcijos

1. Mes pridėti funkciją, šviesos indikatorių.Šios lemputės rodo 20 skirtingų atstumų tarp vartotojo imtuvas ir siųstuvas.

2. Dažniausiai dažniai yra Roko Aukso, Sidabro, Safyras, Rubinas, Smaragdas ir visų rūšių Brangakmenių.

3. Nustatymo Diapazonas: 100-3000m

4. Aptikimo Gylis: 5-250m

5. Po stebėjimo tikslą, jums reikės turėti tam tikrą idėją, nustatyti ir tiksliai tiksliai.

6. Veido (priekio) siųstuvas turi šešis LED (kanalo indikatoriaus lemputės) per viršų; kiekvienas yra pažymėtas tam tikro elemento.

Pagrindinės savybės

1. Pasirinkite gylio ir nuotolio vartotojai, labai patogu reguliuoti gylį pagal praktines situacijas.

2. Tiksliai pinpointing aukso, deimantų indėlių, net ir dėl mažo dydžio grynuolis.

3. Profesinės treasure hunter, aukštos kokybės anti-trukdžių.

4. Tik dėl aukso (jei nustatėte, kad mašina aukso), tiesiog perkelti pereiti prie Aukso, tada jūs galite pradėti savo aptikimo.

5. Dvi spynos, kelią nuo pažeista ir pavogti.

6. Lengva operacija, anglų valdymo skydelis ir vadovas.

7. Lengva nešiotis, įdėti visas dalis į Aliuminio dėžutė.Vieneto svoris: 8kg, įskaitant stebėti ir priedai.

Sudedamosios dalys

1. Juodos spalvos dėklas su aliuminio apdaila, rankena ir dvi spynos

2. Išorinio Maitinimo Prievadas

3. Diržo Imtuvą

4. Galvos Telefonai

5. Gavimo Juostos

6. Baterija, Įkroviklis, AC/DC adapteris, Įvesties kintamoji srovė 220 50Hz, Galia: DC 12V

7. Antenos

8. Operatoriai Vadovas

Specifikacijos

Dažniausiai dažniai yra Sidabro, Aukso, Safyras, Rubinas, Smaragdas, Diamond

• Aptikimo Diapazonas: Maks. 3000m

• Aptikimo Gylis: Maks. 250m (Norėdami gauti geriausią ir aukštojo nustatymo tikslumas, aptikimo gylis mes siūlome turėtų būti mažesnis nei 20 metrų)

• Po stebėjimo tikslą, jums reikės turėti tam tikrą idėją, nustatyti ir tiksliai tiksliai.

•Veido (priekio) siųstuvas turi Šešis LED (kanalo indikatoriaus lemputės Sidabro, Aukso,

Safyras, Rubinas, Smaragdas, Diamond) per viršų; kiekvienas yra pažymėtas tam tikro elemento.Kiekvienas DIODAS turi atitinkama spalva, nes Juoda-balta, Aukso geltonumo, Safyras-juoda, Rubino raudona, Smaragdo žalia, Diamond-mėlyna.

• Veido siųstuvas turi 10 LED (100m, 200m, 300m, 400m, 500m, 600m, 800m, 1000m,1500m, 2000m, 3000m), kuriame 10 skirtingų nustatymo diapazonas.Ir turi vieną rankenėlę atrankos aptikimo Diapazonas.Kai tai nustatyti ar darbo, kiekvienas DIODAS turi atitinkamą balso nuo mažų iki didelių eilės.

• Taip pat, veido siųstuvas turi 10 LED (5m, 10m, 15m, 20m, 25m, 30m, 50m, 100m,150m, 200m,250m), kuriame 10 skirtingų aptikimo gylis.Ir turi vieną rankenėlę atrankos aptikimo Gylis.

Taip pat, kai jis nustatymo ar darbo, kiekvienas DIODAS turi atitinkamą balso nuo mažų iki didelių eilės.

Nauja Funkcija: Autentiškumas Bandymų Perlas pagrindinės mašinos panelę, nustatyti laiku, greitai ir tiksliai visų rūšių Brangakmenių.Kai jūs nustatė kai kurių akmenų, pavyzdžiui, brangiųjų akmenų,ir jūs neturite būti tikri, kad jų yra tikrai perlas.Tada jums reikia naudoti funkciją bandymų perlas , žemiau nuotraukas.

Prieš pradedant bandymą, švariai nuplaukite akmens arba, pavyzdžiui, Safyras, Rubinas, Smaragdas, Deimantų ir kt.Naftos ir purvo nuobodu jautrumą Zondas VR - 1 2 000.Visi bandymas turi būti padaryta savo plikomis rankomis.Jei jūsų rankos labai sausos odos ar jūs įdėti į savo pirštines, Metalo Įspėjimo neveikia, nes normalų drėgmės lygį savo rankas yra būtina operacija.Įjungti garsą(Maitinimas),Laikykite akmens, leiskite jam judėti lėtai Zondo.Jei akmuo yra tikrai vienas perlas, Lygio Matuoklis Lempos šviesą iš Žalios į Raudoną, kad.Jei akmuo yra ne reali, vienas iš brangakmenių, Lygio Matuoklis nesikeis.

Jūs galite taip pat klausytis balso įspėjimo ausinių iš antkaklio.

Atidarius prietaisų dėžutė ir jūs galite pamatyti, du mygtukai "Horizontalios zondas reguliavimo" ir "Vertikalusis zondas padarinių" po prietaisų skydo.Prieš aptikti ing , fine-tune į tinkamą poziciją, tada aptikti ing .Aptikimo procesas, realiu laiku koreguojamosios taip pat gali būti atliekami, siekiant užtikrinti teisingumą.Ten taip pat žalią mygtuką "Elektros kiekis ekranas" , lengva patikrinti ir įkrovimo metu.

Įmonės Informacija

  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • Produkto pavadinimas: lobis medžiotojas
  • Individualią pagalbą: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: LanYuXuan, graigar
  • Baterija: Išorinis
  • Garantija: 3year
  • Pakuotė: Aliuminio Dėžutė
  • Modelio Numeris: VR12000
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Su LCD Ekranu Ar Ne: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar