Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elektros Vaisius, Duonvaisiai (jackfruit) Automatinė Ananasų odos valiklis Kokoso Skustukas ir Corer Butternut Skvošas Žievelės Mašina

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 966.81
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k96820

Mašinos parametrus

Modelis:XJT - SXP1

Matmenys:420*590*1030mm

Galia:0.5 KW

Įtampa:220V

Svoris:55kg

Talpa:150-200PCS/val. (priklauso nuo produktų)

Medžiaga:Nerūdijančio plieno

Tinka odos šveitimas maisto:Moliūgų/ Ananasas/ Jautiena/ Papaja (Buvo Moliūgas/ Kokoso Kai didelis melionas šveitimas(Bet aukštis medžiagos neturėtų viršyti 35cm)

Gamintojas: LEIBIN BL

Įžanga:

Mašina tinka dideliems ir vidutinio dydžio daržovių ir vaisių, pavyzdžiui, Moliūgų/ Ananasas/ Jautiena/ Papaja (Buvo Moliūgas/Kokoso Kai didelis melionas šveitimas(Bet aukštis medžiagos neturėtų viršyti 35cm).Storis odos šveitimas gali būti koreguojamas laisvai, ir peilis grupė gali automatiškai žievelės aukštyn ir žemyn, ir lupimasis norma gali pasiekti daugiau nei 95%-98%.

Specialaus dizaino lupimo peilis turėtojas gali padaryti melionų žievelės kryptingos išleidimo, su dideliu greičiu ir didelės apimties produkcija.Vienas pelės mygtuku spustelėkite baigti pilingas, taupyti žmogiškuosius ir materialinius išteklius, paprastas valdymas, saugi ir higieniška, tinka viešojo maitinimo įmonėse,valgyklose , maisto perdirbimo įmonių.

Garantija ir Garantijos :

Mašina yra garantija 12 mėn, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.(ANA)

Laivybos Informacijos

1. Visi produktai mūsų parduotuvėje nėra Importo Mokesčius.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.ir nėra atsakinga už muitinės formalumų dalykas bet kurioje šalyje.

2.Mes pasirinkti tinkamas logistikos režimą, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Produktus su aukštos svoris bus vežami į savo uostą, jūra, ir kiti produktai bus vežami greituoju paštu, pvz., "FedEx" 、UPS、 TNT.Prašome leiskite mums žinoti, jei turite specialių reikalavimų, Mes išsiųsti pagal jūsų reikalavimus.Gamintojas: LEIBIN BL

3.Kaina mūsų nemokamas pristatymas produktai siekiama daugelyje šalių, o kai kuriose atokiose šalyse reikia mokėti papildomų krovinių.

4.Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų nuo sklypo išvežti,prašome susisiekti su mumis.Mes norėtume sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possibe su atsakymu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas~!Gamintojas: LEIBIN BL

Atsiliepimai:

Visų teigiamų atsiliepimų vertina.

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.jūsų dosniai 5 ŽVAIGŽDŽIŲ gražus atsiliepimai yra didžiulė motyvacija mums.

Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas, dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes išspręsti problemą jums ir stenkitės, kad esate patenkintas.

Dėkojame už jūsų užsakymą mūsų parduotuvėje.

Gamintojas: LEIBIN BL

  • Priedai: Tešlos Peilis
  • Įtampa: 220V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa (V): 220V
  • Galia: 500w
  • funkcija: Pjaustymo
  • Svoris: 55KG
  • Modelio Numeris: XJT - SXP1
  • Galia (W): 500w
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Prekės Pavadinimas: LEIBIN BL
  • Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): /

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar