Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

MokaPot italijos Namų " Kavos virimo aparatas - Rankinį Espresso Puodą, Turtingą Alaus ir kvapiosios medžiagos - Nerūdijančio Plieno Stovetop Sietelis su E

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€27.38 €16.43
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k107095

1. Turtingas ir Aromatingas Alaus: Kad MokaPot italų Namuose, Kavos virimo aparatas yra skirtas pristatyti turtingą, kvapnus espresso kad tantalizes jūsų skonį pumpurus.Į stovetop sietelis naudojamas aukštas slėgis išgauti visą skonio ir aromato kavos pupelės, todėl bolds ir patenkinti puodelio kavos.

2. Delniniai ir Nešiojamieji: Šis kavos virimo aparatas yra puikus tiems, kurie mėgsta mėgautis puodeliu kavos kelyje.Tai kišeninių ir patogus nešiotis, kad būtų galima lengvai pasiimti su savimi, kur jums eiti.Nesvarbu, ar esate kempingas, žygiai, arba keliaujate, galite mėgautis gardžiu kavos puodelio, bet kada, bet kur.

3. Lengva Valyti: Į MokaPot italų Namuose, Kavos virimo aparatas yra sukurtas su lengva švarus dizainas.Nerūdijančio plieno konstrukcija leidžia greitai ir lengvai nuvalykite švarus, ir keičiamosios dalys yra plauti indaplovėje.Jūs galite mėgautis skanūs kavos puodelio, nesirūpindami valymas.

4. Patvarus ir Ilgalaikis: Pagaminta, su aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis stovetop sietelis yra pastatytas paskutinis.Jis yra patvarus ir gali atlaikyti kasdienio naudojimo, todėl tai puiki investicija už bet kokią kavos mėgėjas.Tai yra taip pat atsparūs rūdžių, korozijos ir dėmių, užtikrinti, kad ji atrodo puikiai, už metus į priekį.

5. Universalus ir Paprastas Naudoti: Šis kavos virimo aparatas yra universalus ir paprastas naudoti.Tiesiog įpilkite vandens ir savo mėgstamiausias kavos pupeles, ir tegul stovetop sietelis darome.Jis skirtas dirbti visi stovetops, įskaitant dujų, elektros, ir indukciją, todėl tai puikus pasirinkimas bet kurioje virtuvėje.Nesvarbu, ar norite stiprus espresso, ar švelnus užvirinti, į MokaPot italų Namuose, Kavos virimo aparatas gali pristatyti.

  • Prekės Pavadinimas: DIGOO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar