Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

SUNNYLIFE Neperšlampamą dėklą Už DJI RS3 Gimbal Aksesuaras, Kelionės Saugojimo Sunkiai Shell Krepšys DJI RS3 Visi " Dėžutė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€86.91 €59.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k96032

Jis gali sutalpinti pagrindinis organas, gimbal, rankena pratęsimo trikojo, BG21 baterijos rankena, dvigubo sluoksnio, greitas išleisti plokštelę, follow focus variklis, atlikite focus variklio priedai, nešiojamų adapteris dirbti ir objektyvo tvirtinimo laikiklis, follow focus variklio stovo, duomenų kabelis, objektyvo Tvirtinimo dirželiai, varžtų rinkiniai ir kiti priedai.

Profesinės vandeniui, saugos langas yra sandariai uždarytas ir užplombuotas, kurios gali veiksmingai išvengti vandens galimybę patekti ir vandens nutekėjimo, kai purslų arba apipurkšti vandeniu.

Didelio stiprumo, anti-drop, anti-suspaudimo, atsparus korozijai ir aukštos žemos temperatūros.Tai patvirtina super atsparus įbrėžimams kietos medžiagos, kurios yra atsparios nukristi ir smashing, ne lengvai deformuojasi, ir turi stiprią guolių pajėgumą.

Aukštos kokybės bekvapis smūgiams vidinis paramos, tiksliai pelėsių atidarymo, sandariai saugyklų, siekiant apsaugoti jūsų įranga.

Patogios minkštos gumos rankena, patogiai jaustis, ne slydimo ir dėvėti, atsparus, sumažinti rankų slėgio.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:304 nerūdijantis plienas + minkšta guma + ABS

Dydis:35.4 x 29.4 x 13.7 cm

Pakuotės Turinys:

1 x vandeniui saugojimo dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar