Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Veiklos Stiprintuvo Testeris Veiklos Stiprintuvo Testeris Veiklos Stiprintuvo Partijos Kontrolės Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€435.83 €400.96
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k83975

modname=ckeditor

Šis veiklos stiprintuvo testeriai yra naudojami siekiant įvertinti, ar veiklos stiprintuvas yra geras ar blogas.jo darbinė įtampa 5.5 V-28V, maitinimas yra įjungtas į elektros Lizdą, ir priemonė, gamina trumpas buzzing garso ir šviesos mirgėjimas.

Po maždaug 3 sekundes, patekti į darbo būseną, tada įdėti operacijos stiprintuvo į bandymo sėdynė pagal savo schema, jei ji yra pleistras elementas, galite naudoti pincetu padėti, spauskite mygtuką bandymas po krova, o priemonė pradeda dirbti.

Jei bandoma veiklos stiprintuvo bandymas teigiamas, instrumentas, skleidžia trumpas pyptelėjimas "varnele".Jei ji neina, ji skleidžia trys trumpi šurmuliuos garsai "Didi", ir LED indikatorius ant skydelio rodo, kur pass (LEIDIMAS), arba visai (ŽALĄ).

Veiklos stiprintuvo testeris, veiklos stiprintuvo kokybės testavimo įrankis.

Specialiai sukurta SOIC pakuotės, tinka bendrosios paskirties vieno ir dviejų operacinių stiprintuvų, su acousto-regos, raginimus aptikimo / nesėkmė, tiksliai ir efektyviai.

Principas yra tas, tikslumo dalinis slėgis yra apsaugota ir tada multi-kanalų ADC nuskaitymo uosto yra naudojamas automatiškai apskaičiuoti svyravimo diapazone ir stabilumą.

Testas gali būti baigtas per 1-3 sekundes.Išbandytas veiklos stiprintuvas gali būti varomi arba du kartus 5V arba vieno 5V.Jis tinka klasikinis veiklos stiprintuvas (pvz. OP07) ir nauja veiklos stiprintuvo (žemos įtampos vieno maitinimo šaltinio rail-to-rail) naudojantis rankiniu perjungėju.

Priemonė gali būti varoma įprastos vielos arba transformatoriaus su DC kištuką.Maitinimo įtampa 5.5 V-12.5 V, negali viršyti 3 minučių nuo prekių gavimo dienos pabaigos kontrolės, ir jos tvirtas aliuminio lydinio korpuso, o "apple" -formos dizainas yra tiek tvirtas ir gražus, kurios gali padėti jums kelyje į sėkmę.

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar