Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Hunst F-teta Nuskaitymo Objektyvas 1064nm Srityje Objektyvas 50x50mm - 300x300mm F80-420mm už YAG Optinio Pluošto Lazerinio Ženklinimo Mašinos SpareParts

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€468.69 €344.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k96191

Pastaba: žiedas ir objektyvas gali būti išardyta, objektyvo įsakyme nėra žiedo.Dongguan Hunst Laser Technology Co., Ltd.buvo įkurta 2008 m., esančių visame pasaulyje žinomų gamybos city ---- Dongguan, Kinija.Tai yra aukštųjų technologijų įmonė, kuri specializuojasi į R&D, gamybos ir pardavimo vidutinės ir aukštos klasės lazerių pramonės įrangos ir susijusių atsarginių dalių.

Dongguan Hunst Laser Technology Co., Ltd.priklauso nuo išsivysčiusių lengvosios pramonės mašinų Perlų Upės Deltoje ir puikus tiekimo grandinėje.Po metų stabiliam ir aukštos kokybės darbuotojai su įvairių profesinių įgūdžių.Dabar mes turime įvairių produktų linijos, apimančios anglies dioksido lazerinio pjaustymo mašinos, lazerio graviravimas mašinos, didelis, lazerio pjovimo staklės, lazerinio ženklinimo mašinos ir visą spektrą lazerinių dalys.Gaminio taikymo sritys: tekstilė, oda, drabužiai, pramonės gaminiai, reklamos, amatų produktų, spausdinimas, pakavimas, elektronikos, medicinos, techninės priemonės, formos ir daugelis kitų pramonės šakų.

Įmonė turi pilną ir mokslo kokybės valdymo sistema.Produktai yra eksportuojami į Pietryčių Aziją, Europą, Šiaurės ir Pietų Amerikos, Artimųjų Rytų, Okeanijos ir kitų šalių ir regionų, ir gerai vertina klientų namuose, ir užsienyje.

Vientisumą ir produkto kokybės Dongguan Hunst Laser Technology Co., Ltd.buvo pripažinta, pramonei.Produktų praėjo CE sertifikuoti Europos Sąjungoje, ir į eksportą orientuotos valstybės įmonių Alibaba Group".

Sveiki atvykę draugai iš visų visuomenės sluoksnių gyvenimą atėjo aplankyti, vadovas ir vesti verslo derybas.

Žymos: objektyvo pluošto lazerio aparatas, objektyvo optinio pluošto lazeris, skaidulinių lazerių srityje objektyvas, lazerinio skenavimo optinio objektyvo, ženklinimas optinis objektyvas.

  • Prekės Pavadinimas: HUNST
  • Modelio Numeris: JGSL-GX
  • Medžiaga: stiklas
  • Naudojimas: Lazerinio Ženklinimo Mašinos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Struktūra: Išilginio drožimo-išgaubtas
image

Vartotojas

5
2023-03-29

“Super greitas pristatymas. Gerai saugomų prekių. Besiūliai susisiekti su pardavėju. Produktas, kaip aprašyta :) REKOMENDUOJU”

image

Vartotojas

5
2023-07-14

“Puikus kaip aš paskelbti”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar