Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Oro Fryer Krosnelė su Vienu paspaudimu Kontrolės ir Pažangios Technologijos Oro Frier Viryklės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€837.78 €645.09
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k83917

7.25-quart oro fryer tai unikaliai suprojektuoti kepimo kameros užtikrina, super-šildomas oras cirkuliuoja aplink maisto, o virimo jį iš visų pusių, naudoja super-šildomos oro ir veiksmingą oro srauto virėjas traškūs, skanūs kepti maisto produktai be kaltės.daugiau nepatogus aliejus, papildoma riebalų ar kalorijų.leidžia oro mailius visas mėgstamas - net iš šaldytos, be šildymo.Ir rezultatas yra traškūs iš išorės, konkurso dėl viduje, ir skanu, ir savaime suprantama, šeima ar suneštines naudoti.

MODERNUS BŪDAS VIRĖJAS

Viena iš aukščiausios klasės oro gruzdintuvės Vartotojų Ataskaitos 3 metus, veikia, naudoja super-šildomos oro ir specialiai sukurta virimo kamera, greitai ir tolygiai virėjas visą savo mėgstamą kepti maisto produktai, švelnus, sultingas tobulumo.

NUOSEKLIAI VIRIMO TEMPERATŪROS Kitų oro gruzdintuvės gali nukrypti nuo jų tikslinės temperatūros kiek 40°F. " s Linijinis T Šilumos Technologija užtikrina, kad temperatūrą galite nustatyti temperatūrą jums patikrinti, temperatūra viduje vienetas 120 kartų per sekundę.

NET ŠILDYMO 's unikalus kepimo kameros ir Oro Cirkuliacija Stove užtikrinti, kad super-šildomas oras cirkuliuoja aplink savo maisto, valgių, ji iš visų pusių tuo pačiu metu už skanų traškūs rezultatus.

KIEKVIENĄ VALGĮ KIEKVIENĄ DIENĄ

Su temperatūra svyruoja tarp 50°C ir 400°C ir 100 anksto užprogramuoti nustatymai, gali oro mailius, kepsnys, rietis, grotelės, sear, kepti ir drėgmę vienu mygtuko paspaudimu.Jūs netgi galite programa ir sutaupykite 50 savo užsakymą receptai.

PATOGUS

7.25-quart yra dydis virimo 3 svarų fri, 5-svaras vištienos arba net pēriens 3 svarų sparnus.įtraukti grįžtamasis rack net leidžia jums virėjas dviejų sluoksnių maisto vienu metu.Jūs netgi galite reguliuoti galia, užtikrinant, jūs galite oru mailius beveik bet kur jūs turite prieigą prie lizdo.

Kas įtraukta į mūsų produktas:

7.25 Q Oro Fryer

Oro Cirkuliacija Stove

Grįžtamasis Stovo

  • Gamintojas Dalies Numeris: 037061W
  • Modelis: 037061W
  • Spalva: Juoda
  • Sumontuotos Gaminio Matmenys L x W x H: 13.60 x 13.60 x 15.30 Cm
  • Prekės Pavadinimas: SHIYAN
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Surinkto Gaminio Svoris: 16 lb

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar