Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Paklode Organizatoriai ir Saugojimo Lapas Valdytojas Spinta Organizacijos Lino Etiketės, Karalius ir Karalienė Patalynės Juostos Elastinga Lapas Dirželiai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.11 €2.88
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k70623

Informacija Spalva: rausva balta,juoda balta Medžiaga: poliesterio siūlai Rasti savo lakštai lengvai - Lapas organizatorius ir saugojimo juosta padės jums lengvai nustatyti, paklodės, antklodės, patalynės komplektai!Jums nebereikia gaišti laiko, ieškant teisę lakštai, jau nekalbant lankstymo ir saugoti juos!Lengva naudoti - Sulenkite savo paklodės, užvalkalai, apsauginiai dangteliai, čiužinys pagalvėlės, antklodės ir užvalkalai, kaip įprasta.Tiesiog wrap jūsų patalynė šie lengvai atpažįstami etikečių lapas.Žymėjimo ir identifikavimo lapas rinkiniai, niekada nebuvo paprasčiau!Tampus ir patvarus - didelis elastingumas užtikrina, nr. žuvo per tam tikrą laiką.Šių tampri lapas saugojimo juostelės puikiai tinka saugoti ir nustatyti, paklodės, užvalkalai, antklodės, antklodės, rankšluosčiai ir dar daugiau!Premium medžiagos - Pagamintas storio elastinga aukštos kokybės spaudiniai, naudoti lapas saugojimo krepšiai išlaikyti save nuo netvarka jūsų sulankstomas lakštai!

Paslaugos Guider: Kai jūs gaunate produktą,nesvarbu, ką turite klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bandysime viską, kad išspręsti savo klausimus.Apie Vežimą: 1.Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-5 darbo dienos po apmokėjimo. 2.Mes laivas savo paketą DDU,"muitai ir mokesčiai nesumokėti",jūs atsakote už papildomus mokesčius už užsakymą clearace jei atsitinka. 3.Pristatymo laikas:Paprastai ji trunka apie 15-30 darbo dienų po to, kai buvo paskelbtas.tačiau kartais gali būti atidėtas iki 30-60 darbo dienų, nes tranzito laikas gali skirtis , ypač duing atostogų sezoną .Rusijos pirkėjas, prašome palikti mums savo vardą ir pavardę.

Atsiliepimai:Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų,prašome palikti mums postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių apžvalga!

  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Prekės Pavadinimas: GDlavid
  • CN: Zhejiang
  • Medžiaga: poliesterio siūlų
  • Spalva: Rausva, Balta, juoda balta
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar