Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Maisto Vakuuminio Sandarinimo Mašina Žalia Mini Auto Plačiai Taikoma Lengva Operacija Maisto produktų Laikymo Mašina su 10 Krepšiai ES Plug

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€26.60 €17.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k68545

Savybės: 1. VEIKSMINGĄ VAKUUMINIO SANDARINIMO: Išlaikyti savo maisto švarus ir pratęsti jo galiojimo laiką, su mūsų pažangios vakuuminio sandarinimo technologija.Išsaugoti skonį ir maistines medžiagas iš jūsų mėgstamų maisto produktų ilgesniam laikotarpiui.

2. LENGVA AUTOMATIZAVIMO: Mūsų automatinis dulkių gruntas staklės skirtos .Su tiesiog paspauskite mygtuką, jūs galite laikyti savo maisto, be jokių pastangų, laiko taupymas ir energijos virtuvėje.

3. UNIVERSALUS MAISTO PAKUOTĖS: Nuo daržovių su mėsa ir jūros gėrybės, mūsų dulkių gruntas tinka pakuočių įvairių maisto elementus.Atsisveikinti su maisto švaistymu ir mėgautis švarus maistas.

4. KOMPAKTIŠKAS IR NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: Mūsų mažas dulkių gruntas mašina yra vietos taupymo ir nešiojamų.Jis gali būti lengvai ant bet kampe, jūsų virtuvės arba imtis su jumis dėl jūsų kelionę.

5. VEIKSMINGA PRIEMONĖ: Mūsų dulkių gruntas turi galingą sandarinimo geba, tuo metu elektros energijos.Išsaugoti pastangas, sumažinti atliekų kiekį ir prisidėti prie ekologiškesnės aplinkos su mūsų ekologinio draugiškas dizainas.

Specifikacija:

Prekės Tipas: Maisto gruntas mašina

Medžiaga: ABS

Svoris: Apytiksl. 508g / 17.9 oz

Spalva: Žalia

Kištukas: EU plug

Paketų Sąrašo: 1 x Maisto Gruntas Mašina

10 x Maišelis

  • Maitinimo Šaltinis: Elektrinis
  • Tipas: Rankiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Haofy
  • Su Dulkių Maišelis: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar