Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Bagažo Drabužių Kabykla Ištraukiama Sienos Džiovinimo Stovas, Sulankstomas Drabužių Stovas Su Kabliukais Stiprus Keliamoji Drabužių, Kabyklos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€77.34 €38.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k67371

Jūsų drabužiai gali būti džiovinti ant ištraukiama džiovykla, todėl nėra papildomų room reikia.Stiprus ir atsparus nusidėvėjimui, šis stovas yra taip pat paprasta įdiegti ir naudoti.Ir didelių, ir mažų erdvių, gali tilpti jame.

Specifikacija:

Pavadinimas: Bagažo Medžiaga Džiovyklė

Medžiaga: Aliuminio

Dydis: apie 103.5*7cm/40.5*2,7 colio

Svoris: apie 1170g

Pakavimo Sąrašas:

1* Ištraukiama Medžiaga Džiovyklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išsaugoti Erdvę: Ši medžiaga džiovyklė gali būti pratęstas arba pasitraukė, kad tilptų bet kurios vietos.Ji stovai ant sienos, taigi jums nereikės nerimauti apie netvarką.Jis taip pat sukasi 360 abiem kryptimis, už savo paprastumą naudoti.

2.Tarnauti Ilgą Laiką: patvarus ir ilgalaikis sutirštės kosmoso aliuminio, naudojama siekiant sukurti ištraukiama medžiaga džiovyklė yra stipri.Siekiant išvengti rūdžių, ji yra pritvirtinti nerūdijančio plieno varžtai ir padengta keliais sluoksniais dažų purkštuvu.

3.Patogu naudoti: Ši džiovyklė galima pakabinti kelis drabužiai, rankšluosčiai ir kt., ir teleskopinio strypo pabaigoje gali būti naudojamas pakabinti kojines ar smulkių daiktų.Į matinė juoda paviršiaus nėra lengva slydimo išjungti, išlaikyti drabužius, tvarkinga.

4.Lengvas Įrengimas: džiovinimo stovas ateina su išsamius nurodymus, ir ji gali būti įdiegta vos 10 minučių.Tai nėra pažeisti sieną ir neleidžia skambinti jokių gręžimo ar skylių.

5.Plačiai Naudojamas: bet kur, Kur jums reikia, įskaitant balkonas, vonios kambarys, vandentiekis, arba miegamojo langą, galite įdiegti šią džiovyklė.Tiek platus ir siauras erdves darbą.

  • Naudoti: Maisto
  • Medžiaga: aliuminio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar