Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10pc Balta Mason Canning Geriamojo Stiklainius Dangčio 70mm/86mm Vidinis Skersmuo Plastikiniai Dangteliai be pamušalo, Briaunoti Dangteliai Laikymo Dangteliai Endoprotezai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.56 €2.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97169

Aprašymas:

REIKŠMĖ DVIEJŲ DEŠIMČIŲ: 10 -Pack daugkartinio naudojimo plastikiniai reguliariai burnos prisukama mason jar dangteliai, pakankamai patenkinti jūsų poreikius multi-purpose.Tinka reguliariai burnos mason indai ir kiti indeliai su 70mm ir 86mm angos dydį.Tinka bet kokio dydžio reguliariai nagų mason indai.Neapima Stiklainius.

LENGVA NAUDOTI IR ATIDARYTI: Balta dangtis yra lengva rašyti turinį, kiekvieną stiklainį ant dangtelio su naudojant sausas ištrinti žymeklio, tiesiog pašalinkite drėgnu skudurėliu, ir kraštai yra platūs dantį lengva rankena atidaryti.Jie gali antspaudu geriau.Puikiai tinka saugoti vaisiai, uogienės, sausainiai ar spalvingų saldainių, saugoti, gaivieji gėrimai, arbata arba kava, arba laikyti vinis, varžtus ir kitus smulkius daiktus.

MAISTO KLASĖS, SAUGI POLIPROPILENO: BPA-free ir maisto klasės, plauti indaplovėje(rekomenduojame, aukščiausios rack), lengva valyti, be įdėklo, kuris bus ne klijuoti maisto ar uosto bakterijų.Temperatūros paklaida iki 240 ℉.

UNIVERSALUS SAUGOJIMAS: Puikus šaldiklis ir šaldytuvas, taip pat sauso saugojimo.Šie dangteliai sandariai ruoniai veikia puikiai išlaikyti savo kūrinius, švieži ir skanūs.Be to, siekiant išsaugoti šių mason jar plastiko laikymo dangteliai yra taip pat labai kūrybos dekoro, ir dovanų duoti.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: butelį dangteliu

Medžiaga: PP

Dydis: 70mm vidinis skersmuo-86mm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:10x butelį dangteliu

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: plastikiniai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar