Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

12-Sluoksnis 800W Maisto Dehidratacija Džiovintuvas Vaisių Džiovintuvas Komercinės Nerūdijančio Plieno Daržovių, Žolių Mėsos Pet Užkandžiai Džiovinimo Mašina 220V

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€223.81 €154.43
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k66605

12-Sluoksnis 800W Maisto Dehidratacija Džiovintuvas Vaisių Džiovintuvas Komercinės Nerūdijančio Plieno Daržovių, Žolių Mėsos Pet Užkandžiai Džiovinimo Mašina 220V

【Didelės talpos】

12 sluoksnis didelės talpos, viršutinių ir apatinių grotelių tarpai yra 30mm aukštos susitikti džiovinimo didelių pajėgumų ingredientų, o visa kaitinamas tolygiai, vengiant vietos karštas ir pigesniu.

【Tiksli temperatūros kontrolė】

Tiksli temperatūros kontrolė Kas 5°C, gali būti nustatytas 241 \kartus; DTD lietimui jautrus operacija, temperatūros kontrolė, tiksli iki +5 laipsnių, ir spalva iš oro-džiovintas produktas yra daugiau vienodų.

【Dvigubo ventiliatoriaus】

Dvigubas ventiliatoriaus konstrukcija ore-džiovinimo tolygiai, be vadovo apsivertimo, 360° oro džiovinimo be aklaviečių, džiovinimas gali būti padaryta tik 5 valandas, horizontalus oro srautas operacija, dual gerbėjai galingai vandens garų išlydžio

【Matomumas】

Visos zonos vizualinio dizaino, sutirštės grūdintas stiklas + realaus laiko vizualizacija realiuoju laiku stebėti džiovinimo poveikis, patirtis įdomus keitimas ingredientų, ir labiau humaniškas dėmesys vartotojo poreikiams.

【Informacijos】

Patogi rankena, ergonomiškas dizainas, lengva naudoti

Modelis: ST-06

Produkto Kategorija: Džiovinti Vaisiai Mašina

Vardinė įtampa: 220-240V

Nominali galia: 800W

Nominalus dažnis: 50HZ

Spalva: nerūdijančio plieno

Gaminio energijos sąnaudos: 0.3 kWh/h

Temperatūros diapazonas: -20°C - -90°C

Skaičius tinklai: 12 sluoksniai

Laiko intervalas: nuo 0,5- -24h

Tinklelio dydis: 290x290mm

Gaminio dydis: 420*315*450mm

Pastaba: 1. Jei pasirinksite "Pardavėjo pristatymas metodas", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomos tik kai kuriose šalyse / regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

3. Jei pasirinksite DHL, " FEDEX, TNT, UPS, EMS, mes padėsime jums organizuoti tarptautinės express pristatymas ir pristatyti tiesiai į jūsų adresą ("nuo durų iki durų paslauga)!Jei prekės yra pristatomos per kurjerį, pirkėjas privalo tik mokėti mokesčius atvykus.

4. Prieš pasirašant, jūs turite patikrinti paketą, įsitikinkite, kad jis yra geros būklės, ir tada jį pasirašyti.Jei pakuotė yra pažeista, prašome nufotografuoti, tada iš karto skundžiasi, kad laivybos kompanija, prisiminti skundų skaičių, tada susisiekite su manimi, mes tikrai padės jums.

5. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Žymos: maisto dehydrator vaisių, daržovių, žolių džiovinimo mašina, mėsos užkandžiai pet džiovintuvas, nerūdijančio plieno pet užkandžiai džiovinimo mašina.

  • Skaičius tinklelio sluoksniais: 12 sluoksniai
  • Laiko diapazonas: 24h
  • Galia (W): 800W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: CJHZYG
  • Įtampa (V): 220V
  • Modelio Numeris: ST-06
  • Gaminio Dydis: 43*31.5*46cm
  • Pavadinimas: 12-sluoksnį vaisių džiovinimo mašina

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar