Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Garsiakalbių Sistema Su 2 Mikrofonais, Nešiojami Belaidžio Ryšio "Bluetooth" Suderinamą Namų Televizija Ktv Nustatyti Garsiakalbius

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€85.67 €58.26
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k59678

Karaoke Mašina "Bluetooth": Profesinės Belaidžio "Bluetooth" Karaoke Mikrofonas su viskas, ko jums reikia.Tai mažos, bet labai galingas garsas ir vokalas.Built-in turtingas ir galingas žemų dažnių garsiakalbis suteikia ultra-deep bass ir erdvinio garso efektus.Tai yra geras pasirinkimas linksmas vaikų, šeimos ir draugų visose amžiaus grupėse.

Karaokė Sistema su 2 Mikrofonais: Nešiojamų Karaoke Mikrofonas Sistema su dviejų galingų mikrofonai, kurie gali būti naudojami vienu metu.Dainininkai gali praktikuoti karaoke duetais ar užsiimti vokalo konkursus su šeima ir draugais.Tai puiki gimtadienio, Kalėdų dovana vaikams berniukų, mergaičių paauglių.

[Platų Ryšio Metodais] Šiuo "Bluetooth" garsiakalbis karaoke palaiko TF kortelę/USB įvestį, kai jums patinka jūsų pre-made asmens grojaraštį.Stream visus savo mėgstamą melodijas lengvai su šiuo "Bluetooth" suderinama sistema.Be to, ji taip pat palaiko AUX įėjimas prisijungti prie "smart TV", jei dainininkas nori pamatyti slenkantį tekstą, o atlikti.

Built-in Baterijos: mini karaoke sistema dainavimo mašina turi įmontuotą 3.7 V / 3000 mAh Li-ion akumuliatorius "Bluetooth" garsiakalbis ir 3,7 V / 1500 mAh Li-ion du belaidžiai mikrofonai.Mėgaukitės 3-5 valandas non-stop muzikos atkūrimo visiškai nemokamai.Tai karaoke mašina taip pat gali būti imamas galia banko (reikia remti 5V/2.5).Nesvarbu, kur esate, karaoke šalis niekada nesustoja!

PREMIUM GARSO KOKYBĖ: Nekilnojamojo karaoke įrangą, su super triukšmo slopinimo galimybė ir didelis didelis garso stiprintuvą, aiškiai ir garsiai garsą.Ir paspausdami mygtuką "VOVAL CUT" mygtuką, norėdami pašalinti senų garso, vaikams tikrai smagu dainuoti kartu savo mėgstamiausių dainų!

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Dydis:21x15.5x10CM

Pakuotės Turinys:

1 * garso

2 * Mikrofonas

1 * Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Prekės Pavadinimas: BRDRC
  • Rele: Kondensatoriaus Mikrofonas
  • Stilius: Laisvų Rankų Įrangos Mikrofonas
  • Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Karaoke Mikrofonas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar