Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Stabili Dėžė Garso Grotuvas, Abs Mp3 Grotuvas Stereo Muzikos Ilgalaikį Mp3 Grotuvas, Garso Imtuvas Triukšmo Mažinimo Br11

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€19.74 €8.88
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k72294

Stabili Dėžė Garso Grotuvas, Abs Mp3 Grotuvas Stereo Muzikos Ilgalaikį Mp3 Grotuvas, Garso Imtuvas Triukšmo Mažinimo Br11

Aprašymas:

Medžiaga: ABS

Kilmė: Shenzhen

Tipas: automobilių hands-free

Taikoma mobiliųjų telefonų modeliams: visiems

Diegimo tipas: AUX

Išvesties režimas: horn

Įėjimo įtampa: 5 V)

Techniniai duomenys:

1. The 5.3 versija, naujasis "bluetooth" suderinama imtuvas gali rodyti ekrane atkūrimo atstumas yra be kliūčių 15 metrų perdavimo, tolimojo muzikos malonumą.

2. Įjunkite įrenginį ir automatiškai prisijungti atgal prie suporuotų "bluetooth" suderinama konverteris prietaiso.Nėra prietaiso prijungimas penkias minutes.Jis automatiškai išsijungia ir lengva naudoti.

3. "Bluetooth" suderinama stereo muzikos DSP technologija, aukštos raiškos lossless garso kokybę, galima prijungti prie dviejų mobiliųjų telefonų kartu su "hands-free ryšio, balso asistentas ir kitas funkcijas, tuo pačiu metu, taip pat yra įrengta pažadinimo balso asistentas "SIRI" funkcija, kai jungiatės mobiliuoju telefonu , galite pabusti balso asistentas "Siri" funkcija, vairavimo saugumą.

4. Naujai patobulinta "bluetooth" suderinama 5.3 mažas energijos suvartojimas ir stabilus pavarų dėžė, kuri pagerina perdavimo atstumu ir yra aiškesnis garso kokybę.

5. Nuolat naudoti 12 valandų, built-in 240mAh įkraunama ličio baterija, gali būti naudojama, kai įkrovimas, trunkantis.

6. "bluetooth" suderinama ryšį su DSP triukšmo mažinimo technologija, garsas yra aiškesnis.

7. Ji taip pat gali remti dviejų mobiliųjų telefonų sujungti.Įjunkite "bluetooth" suderinamą mobilųjį telefoną ieškoti "BR11" porą pavadinimą ir spustelėkite porą pavadinimą, kad prisijungtumėte prie "bluetooth" suderinama.Tai patogu ir greita naudoti.

8. Realaus laiko rodymo laiko, automatinis sinchronizavimas mobilųjį telefoną laiko prijungus mobilųjį telefoną su "bluetooth" suderinama, 24H laiko ekranas.

9. Automobilio atnaujinti automobilio "bluetooth" suderinama įdėta į automobilį AUX uostą paversti automobilių garso į automobilį "bluetooth" suderinama ir mėgautis muzika bet kuriuo metu; senų garso atnaujinti "bluetooth" suderinama garso prijungtas prie AUX audio lizdas, ir garsas be "bluetooth" suderinama funkcija, gali būti transformuota į "bluetooth" suderinama garso.Ausinės yra įtraukiamas į 3.5 mm audio uostą ir iš karto tampa "bluetooth" suderinamų ausinių, ir senas ausines šviečia iš naujo.

Pakuotė:

1 * Host

1 * Metalo plug

1 * 3,5 mm audio kabelis

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * Instrukcija

  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Tipas: automobilių hands-free
  • Kilmės: Žemyninė Kinija, shenzhen
  • Medžiaga: Abs
  • Subalansuota Iš: Taip
  • Išorinė Atmintis: No
  • Garso Formato Palaikymas: Mp3, WAV

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar