Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Pietryčių Azijos Stiliaus Medžio Masyvo Tailando Amatų Kambarį Freskos Namų Dekoracijas Tailando Pakabukas Dramblys Galvos Papuošalai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€391.18 €352.06
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k57798

Aprašymas:

Medžiaga: Medžio Masyvo

Amatų: medžio masyvo amatų (drožyba)

Kategorijos: Gyvūnų (Dramblio Galva)

Specifikacija dydis: 12 cm plotis 32cm * aukštis 33CM * storis cm,

15 cm plotis 40cm * aukštis 42cm * storis 17cm;

20 cm pločio 55 * aukštos 55cm;

25 cm plotis 70cm * aukštis-66cm;

30 cm plotis 76cm * aukštis-76cm;

35 cm plotis 85cm * aukštis 85cm;

39 cm plotis 100cm * aukštis 100cm

[Patarimai], jei norite užsisakyti produktą, tai reiškia, kad jūs turite nutylėjimą taip:

I. Apie produktus

1. Amatų kilę iš Tailando Meistrų rankų darbą, kurio negalima lyginti su nepriekaištinga mechaninė produktus.Todėl neatmetama galimybė, kad kai kurie produktai bus nedideli randai ir nelygios spalvos (charakteristikas, medienos spalvos medinės gaminius patiems, rankomis spalvos produktai gali būti nevienoda dėl rankinis dažymas), arba esama trūkumų, kurie taip pat yra unikalus žavesio ir savybes, rankdarbiai, produktai, mes tiekiame buvo atrinkta ir patikrinta per kelis procesus, siekiant užtikrinti, kad produktai yra puikus.Jei turite bet kokių klausimų apie tai, ar negali toleruoti nors trūkumų, prašome patalpinti jūsų užsakymą, atidžiai!

2. Mūsų rankdarbiai yra importuojama iš Pietryčių Azijos, tokias kaip Tailandas, Indonezija, Indija ir pan.Gaminio gyvavimo ciklo Tailando paprastai puse mėnesio.Gaminio gyvavimo ciklo Indonezija ir Indija yra palyginti ilgas, nes ten yra laikotarpis tarp jų, todėl kiekviena partija prekės negali būti tokie patys, kaip originalaus (ekrano nuotraukos ar prekes gavote).Atskirų produktų, gali turėti šiek tiek skiriasi (spalvos, formos ar dydžio) nuo nuotrauką, jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome konsultuotis su klientų aptarnavimo, prieš užsakant.

3. Ten gali būti kai kurių klaidų, rankinis matavimas, kuris yra nuoroda tik.Faktinis dydis yra tema, kad tikrasis objektas.

  • Stilius: Pietryčių Azija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tai dovana: No
  • Medžiaga: Mediena, medžio masyvo
  • Kategorijos: Gyvūnų
  • Medžiagos Tipas: Medinės
  • Gaminio Numeris: 0600

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar