Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų Vaza Keramika Gėlių Vaza Šiuolaikinio Namų Dekoro Priedai Kambarį Apdaila Sodo Miegamasis Papuošalai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.61 €7.80
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k101880

Kulka Taškų:

1.Tvirtas ir Elegantiškas: Ši keraminių gėlių vaza nėra lengva pertraukos, dėka aukštos kokybės keraminės medžiagos su sklandžiai ir subtilus paviršių.Ji taip pat yra ekologiškos ir ilgaamžės, todėl tai puikus pasirinkimas jūsų namų dekoro.

2.Patobulintas Estetinės Apeliacinį skundą: Surinkimo šiuolaikinės meniškumą su šiuo visišką meno jausmą ir kūrybiškumas keraminių gėlių vaza.Moterų formos, presavimo technologiją įkūnija puikus derinys žmogaus forma ir pobūdis pakelti savo erdvę.

3.Dekoratyvinės Keramikos Vaza: Šis keramikos vaza namuose yra patogu įdėti džiovintų gėlių ar hydroponic augalų, ir gali padidinti erdvės pojūtį ir sluoksniavimasis su vidutinio kalibro kvadratinis butelis burną, puikiai pridėti jutiklinio elegancija ir stilius.

4.Nulio-nemokama ir stabilus vaza: Tai vaza gėlių dekoras turi poliruoto apačioje, kad leidžia išvengti įbrėžimų prie stalo ar grindų.Taip pat nėra lengva patekti, nes ji yra stabili konstrukcija, kad galėtų atlaikyti šviesos smūgių.

5.Dekoratyvinių Gėlių Vaza: Pridėti modernus ir šviesos prabangos stiliaus atmosferą savo kambarį, spinta, miegamasis, vonios kambarys, įėjimo, ar bet kokia kita proga su šiuo keraminių gėlių vaza.

Padidinti grožį jūsų kambarys su mūsų stabilios stalo gėlių vaza, pasižyminti vidutinio kalibro.Specialiai sukurtas nėra lengva nutraukti, ji yra puiki pralinksminti savo miegamojo dekoro.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Keramika

Svoris: apie 1500g

Vidinės dėžutės dydis: apie 27*18.5*18.5 cm/10.63*7.28*7.28 cm

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Keraminių gėlių vaza

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Medžiaga: Keramikos & Emalį
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar