Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Golfo Headcover Nustatyti Galvos apdangalai, Golfo lazdų Rinkinys 10vnt Vandeniui Geležies Apima Nustatyti Spalvinga Golfo Geležies Headcovers Golf

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€19.17 €13.22
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k55270

Apsaugoti savo golfo klubai su šių neteplios ir dulkėms apima.Jie yra paprastas, nuvalykite švarus ir funkcija elegantiški siuvinėjimai.Puiki dovana Tėvo Diena!

Medžiaga: aukštos kokybės PU

Spalva: juoda, balta

Kokybiškos: skaitmeninis numeris aukštos temperatūros įtampa (nebus nukristi, nei pūkų kaip įprastą siuvinėjimo)

Numeris: 10 vnt/komplektas (4-9PASX)

Svoris: 325 g

Pakuotės dydis: 18*19*10cm

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1set*Golfo Klubo Vadovas Apima

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išvengti Įbrėžimų: Išvengti Įbrėžimų, Didelės Apsaugos Erdvę, atsparus Vandeniui, neteplios ir Lengva Saugoti ilgą laiką ir nuolat susidūrimo išvengimo.

2.Puikus Medžiaga: Išskirtinį privalomas, minkštas ir patvarus, todėl jį lengva valyti ir išlaikyti su paprasta nuvalykite švarus.Gražus ir gražus dizainas bus tikrai, kad tai puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems.

3.Lengva Prižiūrėti: gražus ir gražus golfo klubas dangtis, lengva valyti, lengvai plaunami ir lengvai nuvalykite švarus, numatyti patogus valymas ir sutaupyti energijos ir pastangų.

4.Skaičius Atrodo: Skaitmeninė spauda ir tvarkingas susiuvimo suteikti šias golfo klubas padengti aštriu skaičius išvaizdą.Skaičiai būtų lengva pamatyti bei siuvinėjimo kodas suteikia daugiau saugumo jūsų klubai.

5.Puiki Dovana: Tai puiki dovana Kalėdų ir Naujųjų Metų šventės.Su mūsų golfo klubo apima jūsų mylimasis tie, kurie bus dėkingi puiki ir praktiška dovana ilgus metus.

  • Lytis: Unisex
  • Club Tipo: Komplektai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar