Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kempingas Išardomi Saugojimo Bin 27L Daugiafunkcinis Organizatorius Saugojimas Lauko Įrankių, Namų Saugojimas Kelionės Iškylą Kempingą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€60.81 €24.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k56482

Gauti pasiruošę pradėti savo kelionę su malonumu su mūsų Kempingas Išardomi Laikymo Dėžę.Šis sulankstomas laikymo dėžę kempingas yra puikus sprendimas patogus laikymas.Kai nebuvo naudojama, ji raukšlės žemyn lengvai saugoti, tačiau, kai atėjo laikas pasiimti daiktų, tai paprasta atidaryti ir naudoti.Ne daugiau kovoja su didelių sandėliavimo konteineriai.Padaryti savo stovyklavimo patirtį, be streso su mūsų kempingas laikymo dėžę.

Techniniai duomenys:

Produkto: Lauko veidrodėliai organizatorius

Modelis: Mažas

Medžiaga: PP+ABS

Sandėliavimo dydis: apie 47*25*7cm/18.5*9.84*2.76 colių

Atsiskleisti dydis: apie 47*25*23.5 cm/18.5*9.84*9.25 colių

Talpa: apie 27L

Svoris: apie 1,7 KG

Pakavimo Sąrašas:

Lankstymo dėžutės*1pc

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulinto Saugojimo Talpa: Pradėti Savo Kitą Lauko Nuotykius su Lengvumu, Naudojant Šią 27L Lankstymo Laikymo Dėžę, Kuri Leidžia Jums Tvarkyti, kaip Jūs Paketą, Vykdyti Visus Savo Įrankius su Jumis.

2.Galingas Dizainas: Patirtis patogumui multi-layer didina sandėliavimo su mūsų sulankstomas laikymo dėžę, puikus kempingas ar kitą lauko veikla.Su stabilus, stiprus, keliamoji galimybes, ji nebus apsiversti.

3.Patogiai Suprojektuoti: palaikyti tvarką eiti su mūsų visą atidaryti lauko veidrodėliai laikymo dėžę.Atsiskleisti visų pusių ir viršaus, kad būtų lengva pasiekti elementus, o stovyklavimui ar keliaujant.

4.Sulankstomas Dizainas: lauko veidrodėliai saugojimo bin yra puikus kempingas keliones su savo galimybė užlenkti žemyn, kompaktiškas saugojimas.Su rankenomis, šone, ji teikia patogus transportas ir gali būti lengvai nustatyti ir imtis žemyn.

5.Patogi Paieška: Šis lankstymo saugojimo bin yra būtina turėti kelionėse ir kelionės.Jis padeda jums organizuoti savo daiktus ir saugo jūsų automobilio bagažo skyriaus tvarkinga.Jos patogioje traukite žiedas sagtys ir patvarus dizainas užtikrina lengvą prieigą prie visų savo daiktų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: žibintuvėlis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar