Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

TOMLOV DM602 Flex Skaitmeninis Litavimo Mikroskopu 2000X 10.1" HDMI Mikroskopai su 3 Objektyvo Monetos MicroscopioRing Šviesos Remontas

    (2) 4
(2 Atsiliepimai)

€602.34 €265.03
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k53389

TOMLOV DM602 Flex Skaitmeninis Litavimo Mikroskopu 2000x 64GB, Lanksčios Rankos, 10.1" HDMI Mikroskopo Objektyvas su 3, Monetų Mikroskopas su Žiedu Šviesos, Suaugusiųjų LCD Vaizdo Mikroskopas, Elektronine, Remontas Kilimėlis neprivaloma

【Lankstus vietos Nustatymo su Reguliuojamu Rankos】 Įrengtas universalus rankos, Tomlov DM602 Flex skaitmeninis mikroskopas siūlo pilną reguliuojamumas.Jame yra 360° bazės rotacijos 135° horizontalus plėtinį, ir 180° alkūninis velenas už vertikalaus judėjimo tiksliai stebėjimo padėties.Su savo sulankstomas dizainas, jis gali būti patogiai laikomi, kad sutaupyti vietos ir lengvai ištraukė iš karto naudoti.Patirtis, palengvinti ir pagerinti laikysena, o suvirinimo

【Apšviesti Jūsų Nuomone, su Lakuotais 144-LED Šviesos Žiedas】 Žingsnis į pasaulio neprilygstamą aiškumą su Tomlov DM602 Flex LCD Skaitmeninis mikroskopas.Skirtingai negu paprasti modeliai, mūsų mikroskopas pasižymi įspūdinga 144-LED šviesos žiedas, kuris užtikrina išskirtines ryškumą ir vienodą apšvietimą.Kas painus išsamiai ateina į gyvenimą, leidžia jums ištirti, jūsų subjektų, su neprilygstamą tikslumą ir aiškumą.

【Karščiui Atsparaus Silikono Litavimo Kilimėlis neprivaloma 】 Šio karščiui atsparaus silikono litavimo motina.apsaugoti savo darbo paviršiaus temperatūra iki 932°F (500℃).Didelis 13.8" * 9.8" kilimėlis suteikia daug erdvės ir funkcijos funkcinis dizainas su masto valdovas, dalis dėžės, magnetinių sričių, sraigtiniai pozicijas, ir daugiau.Padidinti tikslumą ir organizacija, šis naujoviškas aksesuaras.Pakelti savo litavimo žaidimas su DM602 Flex.

【Atrakinti Beribis "Discovery" su Keičiamais Objektyvais,】 Patirti pasaulio stebuklas su Tomlov skaitmeninis mikroskopas 2000x, ir jos 3 keičiamieji objektyvai.Priartinti detales naudodami L objektyvas (60x-200x) galingas priartinimas ir optimalus darbinis atstumas.Ištirti įtaigus modelius monetų su objektyvu (2x-700x), pateikiantys-peržiūrėti stebėjimo patirtį.Pasinerti į patrauklių mikrokosmas su D objektyvo (1000x-2000x) už kvapą didinimo iki 2000x.

【Įtraukiančiu Žiūrėjimo Patirtį su 10,1-colių IPS Ekranas】 Patirtis neprilygstamą aiškumą ir vaizdo pakrovimas, su dideliu 10.1 coliu IPS ekranas šios skaitmeninės litavimo mikroskopu.Mėgaukitės stulbinančiai aiškius vaizdus, ryškių spalvų, ir platus 178 laipsnių žiūrėjimo kampas.Nesvarbu, ar esate mokslinių tyrimų vykdymą, mokymo klasės, ar bendradarbiauti su kitais, platus ekranas užtikrina, kad kiekvienas gali stebėti ir bendrauti su mikroskopinių pasaulyje.

【Sklandžiai Dalintis su HDMI/Ryšys su Kompiuteriu】 Atrakinti galia dalijimasis su Tomlov DM602 Flex HDMI mikroskopu.Savo universalus dizainas yra HDMI ir USB sąsają, leidžia be vargo ryšį su jūsų "Windows" arba " Mac " kompiuteriu.Idealiai tinka klasėje demonstracijas, mokytis nuotoliniu būdu, arba bendrus mokslinius tyrimus, ši funkcija leidžia jums ištirti mikroskopinio pasaulio ir pasidalinti savo nepaprastus rezultatus su lengvumu.

【Surinkimo ir Pasidalinti Stebuklų】 Lengvai užfiksuoti ir išsaugoti gražūs atradimai su vienu mygtuko paspaudimu užfiksuoti & vaizdo įrašymo funkcija.Komplekte 64GB atminties kortelę, siūlo daug erdvės perduoti ir dalintis puikių vaizdų/vaizdo įrašų.Nesvarbu, ar esate studentas, mokytojas, ar entuziastas, 10.1" mikroskopu elektroninių remonto suteikia jums užfiksuoti ir pasidalinti mikro pasaulio stebuklų.Padek smalsumas ir uždegimo pokalbiai už įprastą.Tyrinėti, fiksuoti ir įkvėpti!

【Lengvas Valdymas Belaidžio Nuotolinio】 Patirtis patogumui belaidis nuotolinio valdymo pultas su Tomlov DM602 Flex monetos mikroskopu.Lengvai valdyti mikroskopu nuotoliniu būdu, koreguojant vaizdo parametrų, pvz., spalvos ir digital zoom su tiesiog spustelėkite.Puikiai tinka švietimo demonstracijas ir įvairius scenarijus, kai nuotolinio valdymo norima.Ištirti ir pateikti lengvai, naudojant šią išplėstinė funkcija.

【Universalus Mikroskopu Suaugusiems ir Vaikams】, Kad Tomlov 3 objektyvo, mikroskopu yra galutinis mikroskopo rinkinys, skirtas tiek suaugusiems ir vaikams.Su keliais objektyvais ir priedai, jis prisitaiko prie įvairių programų, pavyzdžiui, litavimo, monetų ekspertizę, ir biologijos tyrimai.Atskleisti savo smalsumą ir pradėti kelionę discovery su šiuo universalus mikroskopą, kad maistą į visų amžiaus grupių.

  • Medžiaga: plastikiniai
  • Didinimo Koeficientas: 1500X - 3000X
  • Prekės Pavadinimas: TOMLOV
  • Modelio Numeris: DM602 Flex
  • Teorija: Video Mikroskopas
  • Savybės: Aukštos Raiškos, Rankinės, Nešiojamieji, SKAITMENINIS
  • HDMI Mikroskopą: 2000X
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-09-20

“Super, greitas pristatymas ir viskas gerai su produkto”

image

Vartotojas

3
2023-09-11

“Royal Raymond Paplitęs (Gegužės 16, 1888 – rugpjūčio 5 d., 1971 m.) [1] buvo Amerikietis išradėjas Paplitęs yra žinomas dėl savo mikroskopai. Jis pastatytas visas savo mikroskopai ir jie tikrai yra meno kūriniai su kokybės seniai praėjo. Istoriškai mikroskopai yra brangus, bet paprastai gerai pastatytas priemonė, skirta pernai. Šis Mikroskopas parduodamas nėra gera vertė. Ji turėtų būti parduota apie 125 JAV dolerių, kai yra geras pelnas dar turi būti atlikti. Tai mano rekomendacija NE PIRKTI ŠĮ PRODUKTĄ ir praleisti šiek tiek daugiau pirkti tikslusis artėjimas. 3 langelis nereikalingas, jei gamyba pozicijas šviesos energijos tiekimo 10mm paminkštintas krepšys ant kampo po apipjaustymas toli forma netoli yra bazinė sriegio varžtą stalo kalno. ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar