Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Naujas Vairuotojo Atspindintis Lipdukas Vandeniui Prekinis, Galinis Stiklo Lipdukai Vandeniui Juokinga Lipnios Ženklas, Automobilių Langų Bamperis Nešiojamas Kompiuteris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.52 €3.26
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k501320

Aprašymas:

Su savo puikiai atspindintis poveikio, Vandeniui Stiklų Lipdukas gali būti naudojamas kaip įspėjimas, naktį vairuojant, ir todėl gali užtikrinti jūsų saugą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šviesą Atspindintys Automobilių Lipdukas

Medžiaga: PVC

Produkto Rūšis: Automobilių lipdukai, saugos įspėjimas, lipdukai, automobilių apdailos lipdukai

Spalva: balta/raudona/žalia/geltona

Dydis: apie 7.326x7.32inch/18.6x18.6cm

Kiekis: 1

Pakavimo Sąrašas:

Šviesą Atspindinčios Automobilių Lipdukas *1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Jus Saugus Naktį: Su savo didžiosios atspindintis poveikio, Vandeniui Stiklų Lipdukas gali būti naudojamas kaip įspėjimas, naktį vairuojant, ir todėl gali užtikrinti jūsų saugą.

2.Įbrėžimams Atsparus ir Vandeniui: Stilius, Dekoratyvinis Lipdukas yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios nėra lengvai subraižyti ir yra taip pat atsparus vandeniui, todėl galite jį naudoti ilgą laiką.

3.Lengva Naudoti: Viskas, ką jums reikia padaryti yra švarus ir sausas, tikslinės paviršių prieš klijuojant Katė Modelis, Atspindintis Įspėjimo Lipdukas, tada nulupkite ir klijuoti lipnia ant nugaros, kuri yra labai lengva naudoti.

4.Platus Taikymas: Atspindinčios Automobilių Lipdukas tinka daug dalykų, įskaitant visus automobilius, Visureigius, arba sunkvežimių ir snieglentes, kilimėliai, riedlentės, lagaminai, ar bet kur kitur, kur norite įdėti

5.Cute Cat Modelis: Su savo kačiukas modelis, mūsų Naujas Vairuotojo Atspindintis Lipdukas yra labai mielas ir taip pat gali būti naudojamas kaip dekoratyvinis elementas, skirtas savo automobilį, o ne tik veikia kaip saugos perspėjimo.

  • Lipdukas Rodymas: Atgal Oro Angos
  • Medžiaga: plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar