Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

LSMIITTH Propanas Dual Dujų Degiklis su Reguliatorius, Propanas Krosnių Degiklių Kalvė Liejimo Vėžys Krosnis Kalvis Farrie Peilis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€558.75
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k496949

Visos dalys yra pagamintos iš Nerūdijančio plieno ir žalvario dujų jet antgalis.Labai atsparus korozijai, palyginti su kitų metalų.

Ne taip, kaip kiti pardavėjo juoda ketaus vamzdis, kuris turi trumpą gyvenimą, nes lengvai surūdijusių karšto aplinkybes.

1. Liepsnos kūgio formos apačioje yra 1-15/16"(48.5 mm) Išorinis skersmuo platus, daugiau pakankamai šilumos, skirtos vidutinio dydžio kalvė.

2. Skersmuo 2" oro droselis suteikia maksimalų oro srautą .Nereikia reguliuoti oro srautą ,jis savaime prisitaiko ir projektus tinkamo dydžio oro remiantis kuro slėgiui .

3. 3/4" Sriegis tiekimo vamzdžiu(8"=20cm ilgio ) ir išorinės diameter2" oro droselis suteikia maksimalų oro srautą . 4.Dvigubas degiklis,kiekviena iš jų yra apie 100 000 BTU. 5. Reguliuojamas Aukšto Slėgio Propanas Reguliatorius 0--6 bar (5/8" BSP vyrų POL Cilindrų adapteriu), vyrų pabaigos (0.902" Skersmens sriegio) jungia standartinio dydžio propano bako.Su 5 pėdų ilgio (150cm) žarna.Šių šalių:Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Pietų Afrikos respublika

Mūsų degikliai dirba su aukšto slėgio : Butano, Propano, Butano + Propano Dujomis, LPG.Bet jis neveikia dėl Gamtinių Dujų.

* Užsakymams, Laivybos per 1 arba 2 dieną.

*30 dienų keitimo,grąžinimo ar grąžinti pinigus.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: LSMIITTH

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar