Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pusiau Automatinė Suvirinimo Mašina ANDELI MIG-270P PRO Dvivietis Impulsinis MIG Profesionalus Suvirintojas MIG, MAG Aliuminio Suvirinimo Įranga

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€927.53 €528.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k499920

Parametrai:

Nominali Įėjimo Įtampa (V): kintamoji srovė 220±15% ,50/60Hz

Pareigos: MIG / LIFT TIG / MMA

Įėjimo Srovė(A): MIG: 39A / LIFT TIG:29A / MMA:40A

Suvirinimo Srovė(A): MIG:30-200 / LIFT TIG:15-200 / MMA:15-200

Nominali Išėjimo Srovė - & Įtampa: MIG:16.5 A/24V/ LIFT TIG:10.4 A/18V / MMA:20.4 A/27.2 V

Be apkrovos Įtampa(V): 64V

Apkrovos Trukmė(%): 30

Efektyvumas(%): 77

Galios Koeficientas: 0.75

Apsaugos Klasė: IP21S

Izoliacijos Klasė: H

Suvirinimo storis: 1-8mm(Tinka suvirinimo aliuminio plokštės iki 5 mm)

IMPULSINIS MIG SUVIRINIMO

Privalumai impulsinis MIG suvirinimo:

Mažesnės šilumos sąnaudos;

Didesnis lankas kontrolę;

Sumažintas spatter, poringumą ir iškraipymo rizikos ar įrašyti-per;

Geros krypties kontroliuoti suvirinimo balos, lengviau naujų suvirintojų;

Atnaujintas Dukart Pulso Režimu, kad Aliuminio Suvirinimo Paprasčiau

Du kartus impulsinis MIG suvirinimo funkcija, remiantis vieno impulso suvirinimo suteikti jums su detaliu suvirinimas poveikį, todėl, kad jūs galite suvirinimo a TIG-kaip suvirinimo išvaizda, ir palaikyti greitą suvirinimo greitis, labai pagerinti suvirinimo efektyvumas

Patarimai, kaip Optimizuoti Impulsinis MIG Rezultatai

·Pasirinkti tinkamą dujų: Reikia žinoti, kad įvairių pagrindinių medžiagų ir perdavimo režimai reikalauja skirtingų ekranas dujų mišiniai.

Anglies plieno — Pulsuoja ir purškimo perdavimo paprastai reikalauja mažiausiai argono kiekis 80%.A ekranas dujų 90% argono ir 10% CO2 yra labai dažnas.

Aliuminio — Niekada nenaudokite CO2 mišiniai, kai suvirinimas iš aliuminio.Dujų ekranavimas yra paprastai susideda iš 100% argono arba argono/helio dujų mišiniai.

Nerūdijantis plienas — Impulsinis MIG paprastai naudoja 98% argono ir 2% CO2. Dujų mišiniai turėtų sumažinti išmetamo CO2 kiekį-ne daugiau kaip 5%, siekiant užkirsti kelią alergiją.

·Žiūrėti stickout ir technika: rekomenduojamos suvirinimo būdai impulsinis MIG, yra panašus į naudojamus metodus purškimo perdavimo.Išlaikyti stickout 5/8inch(16mm) 3/4inch(19mm) , maždaug 45 laipsnių darbo kampas ir 10 - 15 laipsnių kelionės kampas.Tiesioginio technika paprastai rekomenduojama su impulsinis MIG — išvengti naudojant vilkite technika.Atminkite, kad tai geriausia praktika skiriasi nuo trumpo jungimo suvirinimo, kuri naudoja trumpesnį stickout ir gali naudoti stumti arba vilkti technika.Operatoriai pereinant nuo trumpojo jungimo režimas impulsinis MIG reikės atlikti šiuos pakeitimus technika, nes daugiau skysčių granulių iš impulsinis.

·Reguliuoti lanko, kiek reikia: Tai gerai, kad reguliuoti lanko ilgio, kad tilptų operatoriaus pasirinkimą.Padidinti lanko ilgis gauti lanko nuo balos mažiau shorting.Sumažinti-lanko ilgis griežtesnė lanką, kuris padidina balos kontrolės.

·Patikrinkite, ar jungtys: Visi įžeminimo ir jungčių turėtų būti trumpas ir saugi, švari gnybtus rašomasis stalas arba fixturing.Taip pat, ilgio suvirinimo kabelių, kurie yra susukti iki gali sukelti įtampos kritimą, kuris paveikia lanko.

Žymos: Pusiau automatinė suvirinimo mašina.

  • Izoliacijos klasė: H
  • Dažnis: 50/60 Hz
  • Modelio Numeris: MIG-270P PRO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ANDELI
  • Naudojimas: metalo suvirinimo, aliuminio
  • funkcija: MIG, Lift Tig, MMA(LAZDA)
  • Apsaugos klasė: IP21S
  • Įtampa: 220V
image

Vartotojas

5
2023-05-20

“Surinktas kokybiškai. Skirtingai nuo decapower xtramig, 200 valdyba yra geriau surinkti ir lakuoti. Pulsas ir dvigubo impulso režimas atveria naujus horizontus. Tiesiai iš mėlynos už mane. Nors aš buvau ketinate juos naudoti, kai suvirinimas, aliuminio, aš nusprendė pabandyti paprasta vandens vamzdis. Šoko pasakyti mažiausiai. Nors dėl dvigubo impulso nėra būdas tiesiog anglies dioksido ir vielos didžiausias 0.9 ir aš virti 1mm, rezultatas yra tiesiog nuostabi. Aš manau, kad tai yra labai tinkamas, kai suvirinimo nėra labai surūdijęs išmetimo vamzdžiai iki pabaigos. Nuo siūlės pločio ir iš tikrųjų nėra purškimo. Pagal automobilį uždaroje patalpoje, yra labai dalykas.”

image

Vartotojas

5
2023-05-15

“Jis atvyko į numatomą laiką, follow-ups, buvo atnaujintos ir nurodyti, kur kad atėjo.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar