Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gripper Šuoliai Batai 5 Dantų Batų Kapliukai, Sniego Ir Ledo Vaikščiojimo Batai Ir Sniego Batai Laipiojimo Šuoliai Griebtuvai Vyrams, Moterims

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1.59 €0.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k47982

Aprašymas:

Gripper Šuoliai gali išvengti slydimo, o vairavimui ant ledo ir sniego, kuris gali padėti jums išlaikyti pusiausvyrą ir stabilumą.Sumažinti tikimybę, slydimo ir sunku vaikščioti.Jis tinka paaugliams, suaugusiems ir vyresnio amžiaus žmonėms.Gali būti naudojamas ant nuožulnios vietovės, ledinis kelių, ledinis važiuojamosios dalies, purvinas, šlapia žolė, pavojingų takai ir kt.

Specifikacija:

【Produkto pavadinimas】Gripper Šuoliai

【Medžiagos】Gumos ir mangano plieno

【Matmenys】(L x W): apie 25.5 x 10 cm / 10 x 3.94 colių (tampus)

【Dydis】Vienas Dydis 35-41

[spalva] juoda raudona mėlyna žalia oranžinė

【Svoris】pora apie 250 gramų

【Naudojimo】Naudoti su visų rūšių sporto bateliai, vaikščiojimo batai ir alpių batai, tinka alpinizmas, žygiai ir kitos sporto šakos, tinka ledo, žolės ir kitose aplinkose.

【, Kaip naudoti】Įdėti į produkto pado batų.

【Patarimai】Prašome laikykite jį išvalyti po kiekvieno panaudojimo, ir laikyti jį po džiovinimo.Tai yra lauko priemonė alpinizmo, prašome naudoti jį kaip įrankį, pvz alpinizmas.

Pakavimo Sąrašas:

Gripper Šuoliai*1 pora

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Išvengti Slydimo】Padeda išlaikyti pusiausvyrą ir stabilumą, išvengti slydimo, o vairavimui ant ledo ir sniego.Su Gripper Šuoliai, tikimybė paslysti ir sunku vaikščioti ant ledo ir sniego yra sumažintas.

2.【Net Svorio Pasiskirstymą】Su nusidėvėjimui atsparaus 5-dantų plieno smeigės, ji užtikrina, net svorio pasiskirstymą.Į Gripper Šuoliai Batai suteikia puikią trauką įvairių vietovių ar kitų atšiaurių sąlygų.

3.【Aukštos kokybės Medžiagos】Didelio elastingumo, didelis kietumas gumine medžiaga bus ne suplėšyti arba nutraukti, sutirštės 3,5 mm, ilgesnis tarnavimo laikas.Ledo Batai Griebtuvai tinka visų dydžių suaugusiųjų batai.

4.【Paprasti Žingsniai Siekiant Naudoti】Tiesiog akimirksniu priekinio iki kojų ir atgal pabaigoje iki kulno, ir atitinkamai koreguoti.Batų Šuoliai gali sutaupyti jūsų brangų laiką ir pastangas.

5.【Plačiai Naudojami】Ledo Šuoliai gali būti naudojamas ant nuožulnios vietovės, ledinis kelių, ledinis važiuojamosios dalies, purvinas, šlapia žolė, pavojingų takai, ir daugiau.Tinka vyrams ir moterims, bet kokio amžiaus.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nailonas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar