Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Golfo Išleidimą Praktikos Skylė, Įrankis Golf Cup Lauko Priedai Automatinė Grįžti Golfo Returner Išleisti Skylę Mašina Automatinė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.19 €6.43
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k59638

Mėgaukitės golfo namuose su šio lauko išleisti returner.Ji turi praktinio dizaino su imituotu šlaito priešais skylę į iššūkis savo įgūdžius.Tai yra ekologiški ir taupo, patogu laikyti ir nešiotis.Puikiai tinka šalims ir pasilinksminti su draugais.

Pavadinimas: Lauko Golfo Returner

Gaminio medžiaga: PP

Gaminio dydis: apie 26.7x17.5x7cm/10.51x6.88x2.75inches

Produkto svoris: apie 500g

Maitinimo šaltinis: 2 AA baterijos (neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

1*Lauko Golfo Returner

Pastaba:

Sutikite, kad yra spalvų skirtumas produktas dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų.

Gaminio dydis turi paklaida dėl rankos matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Likusius Medžiagų: Tai golfo išleidimą auto grįžti mašina yra pastatytas iš ABS ir vilnos medžiagos, kuri yra purios, patikimas, ekologiškai švarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jis gali valdyti pakartotinai naudoti.

2.Geriausias Pasirinkimas Golfo Praktikos: Šis prietaisas daro savo patirtį daugiau maloni ir produktyvi.Ji taip pat turi imituoti šlaito priešais skylę, kad bandymai savo įgūdžius ir padeda jums pagerinti jūsų tikslumą.

3.Patogus Dizainas: Su šiuo golfo auto grįžti mašina, galite praktikos išleisti beveik bet kur.Tai gabalėlis lengvos, mobilios įrangos, kad būtų paprasta laikyti.

4.Įvairių Programų: Jūs galite lengvai atlikti šį golfo išleidimą auto grįžti mašina į jūsų namus, pieva, sodas, arba teismas.Jis taip pat yra puikus mesti šalis su savo draugais ir šeima ir kai kurie golfo įdomus.

5.Patogu Nešiotis: Šis golfo išleidimą auto grįžti mašina yra ne tik nešiojamų, bet ir prisitaikyti.Jis yra lengvas, tik 500g, kuris yra patogus laikyti ir perkelti.

  • Modelio Numeris: Golfo Išleidimą Praktikos Skylę Įrankis
  • Tipas: Swing Treneris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar