Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10m Vamzdinės Aukštos Ruožas Tvarstis Roll Medicinos Medvilnės Padengti Gipso Linijinės Pirmosios Pagalbos Elastingas Vamzdelis, Puskojines, Riešo, Kelio Žaizdos Padažu

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€23.17 €12.74
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k48087

Apie šią prekę

1. VIENODAS ŠVELNUS SLĖGINIO Į Elastinės vamzdinės tvarstis užtikrina patikimą, švelnus, nuosekliai audinių paramą įvairioms reikmėms.Suspaudimo tvarstis užtikrina reguliuojamas slėgio, ir gali būti naudojamas kaip medvilnės stockinette suspaudimo tvarstis, skirtas patempimų, įtampa ir kiti sužeidimai, kaip kelio support/petnešomis, mesti išplėtimo ir kelio wrap, arba, kaip suspaudimas tvarstis kojinės ir vamzdžiai.

2. TRI-VEIKSMŲ PATIKIMAS PARAMA - suspaudimo vamzdžiai yra pagaminti su medvilnės jo lengvas ir kvėpuojantis savybes, spandex dėl jos gebėjimo sukurti vienodą suspaudimo, ir elastinga tvirtesnio audinio ir sąnarių pagalba.Su trimis kokybės medžiagų, dirbti kartu, šie stockinette yra sukurta siekiant suteikti vienodas, patikimas, švelni ir veiksminga parama.

3. REGULIUOJAMO SLĖGIO - Mes dirbome labai kietas, kad būtų užtikrintas šių elastinga paramos tvarsčiai yra plonas, lengvas ir kvėpuojantis.Ne tik tai suteiktų daugiau veiksmingas skausmą, geriau temperatūros kontrolę, bet taip pat leis pacientams sluoksnis, tvarstis, nes reikia didesnio spaudimo, o dar išlaikyti patogią paramą.

4. VIENAS ŽINGSNIS TAIKYMO, O ne sluoksniavimasis tvarsčiai arba taikant juostos, kad vamzdinės tvarstis gali lengvai padengti bet žaizdos padažas su tiesiog vienas žingsnis paraiškos, ne smeigtukai arba juostos reikia.Mes siūlome šias vamzdinės stockinette tvarsčiai įvairių dydžių, tik priemonė, supjaustyti ir skaidrių; dabar galite poilsio lengva žinant, kad kambariniai bus užtikrintas tol, kol šalinimas.

5. DAUGKARTINIO naudojimo IR SKALBTI MAŠINOJE - Šių vamzdžių tvarsčiai ne tik suteikia patogų paramą visą dieną, bet taip pat yra labiausiai ekonomiškas pasirinkimas baigti gydymo.Tvarstis ritinėliai gali būti šalto vandens plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Medvilnė ir Spandex be Latekso

Kelių dydžių puikiai tinka:

5cm x 10m; Mažas rankas, rankų ar kojų

7.5 cm x 10m; Suaugusiųjų rankų, rankų ar kojų

10cm x 10m; Suaugusiųjų didelių kelių ar šlaunų

Elastingumas paramos tvarsčiai patogiai tilptų jūsų kūno,

Lengva naudoti, vamzdinės tvarstis gali būti sumažinti bet kokio ilgio.Suspaudimo tvarstis bus buvimo vieta laikyti žaizdų, kuriems esant normaliai darbo veikla.Vientisas dizainas suteikia daugiau patogiai be sukimo privalomi ir sumažina grupavimas.Medvilnė, spandex mišinys suteikia tvarstis jo suspaudimo savybių, kurios saugo tvarstis į patogiai vietoje.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: BRACEFULL

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar