Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2

Nemokamas pristatymas SF-112 ekologiškus Šilumos energija Varomas Viryklė, Ventiliatorius, Medinės / Dujos / Granulių Židiniai, Šilumos energija Varomas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€70.06 €58.16
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k432657

Apie Liank

Dongguan Liank Industrial Co., Ltd buvo įkurta balandžio, 2009. Jie skirti kurti, gaminti ir tiekti patogus remti įrenginį jūsų namų apdailą.Jų pagrindiniai produktai įtraukti šilumos energija varomas viryklė ventiliatorius, viryklė termometras, viryklė pirštines ir robotas švaresnis su naujoviškus dizaino, mop siurblys ir t.t., kuris praėjo CE ir RoHS sertifikatai.

Į Liank SF-114 viryklė ventiliatorius yra unikaliai suprojektuotas dizaino, kuris gali generuoti maksimalus oro srautas su nauja suprojektuoti spinduliavimo.Ventiliatoriaus nereikalauja baterijų ir išoriniu maitinimo.Jis gali pradėti dirbti esant temperatūrai mažiau kaip 50 laipsnių celsijaus, taip pat lėtėja ir sustoti, kai dega ugnis žemyn ir viryklė temperatūros atvėsta.

Už optimalią naudą, vieta, šilumos energija varomas viryklė ventiliatorius gale viryklė, kad ji galėtų padidinti šilto oro judėjimas.Šilumos energija varomas viryklė ventiliatorius, švelniai ir tyliai pereina iš oro, karšto zona aplink viryklė paskirstyti šilumą aplink kambarį.Šiltas oras yra pajudėjo link iš kambario centro, o ne tiesiog pakilo iki lubų, kaip jis palieka židinys.Šis patobulintas šilto oro cirkuliacija rezultatai daugiau komforto ir mažiau kuro sąnaudų.Naujausias dizaino ventiliatorių mentes užtikrinti oro judėjimą, yra plati, o ne orientuota įstaiga oro.

Į Liank SF-114 viryklė ventiliatorius yra keturių spalvų: Juoda, Aukso, Sidabro ir Vario Spalvos.Sveiki atvykę į pirkti!

Renginiai

1. Nereikia jokių elektros, virvėmis arba baterijos.Savaeigis naudojant Seebeck poveikį .

2. Ventiliatoriaus greitis kinta automatiškai viryklė ar židinys temperatūra.

3. Satino anoduoto aukšto efektyvumo mentės dizainas didesnis oro srautas.

4. Maksimaliai padidinti energijos nuo viryklės ir sumažinti degalų sąnaudas.

5. Beveik tylus veikimas.Švelniai judėti šilumos visą kambarį.

6. Įmontuota apsaugos sistema sustabdyti ventiliatorius perkaitimo.

7. 16% sąnaudų taupymo.

8. Darbas medienos, dujų arba granulių židiniai.Visiškai surinktos naudoti, tiesiog padėkite jį ant viryklės.

Pranešimai

1. Apatinis laikiklis perduoti šilumos termoelektriniai aušintuvas, kuris generuoja elektros srovę, atsižvelgiant į skirtingą temperatūrą.Daugiau įvairių temperatūra, tuo didesnė srovė, todėl greičiau ventiliatoriaus menčių sukimosi greičio.

2. Produktas bus įdėti šiluma pakilo iki lubų priekį, todėl šilumos židinys skleisti toliau, ir taip didinti šilumos vartojimo efektyvumą, židinys.Todėl produktas gali gerai išnaudoti kuro, ir padidinti sklaidos diapazonas iki 32%.

3. Kai mygtukas pasiekti 200C, kad bismuto tabletė bus lenkimo automatiškai taip, kad jį būtų galima atskirti mygtuką ir židinys, kuris gali apsaugoti produktą nuo žalingos, per šildymo.Į bismuto atsigaus, kai temperatūra krinta.Specifikacija: Pakuotės Įtraukti Pakuotės Turinys 1 x Viryklė Ventiliatorius Matmenys & Svoris, Dydis 210 x 204mm (su peiliu) Svoris 600g OEM yra Sveikintinas!mes galime atspausdinti kliento meno kūrinius ir logotipas

Žymos: VENTILIATORIUS, VENTILIATORIUS, ventiliatorius viryklė, ventiliatorius medienos viryklė.

  • Montavimas: Laisvai Pastatomos
  • Prekės Pavadinimas: digisix
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: šilumos energija varomas
  • Sertifikavimo: CE
  • Ašmenų Medžiaga: aliuminio
  • Elektros Srovės Tipas: šilumos energija varomas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar