Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

90 Jūrų Nuotekų Išleidimo Jachta Nuotekų Išleidimo Nešiojamų Daugkartinio Naudojimo Drenažo Jūros Priedai, Traktorių Priekabas Motorhomes Marines

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€17.30 €8.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k427164

Aprašymas:

Tai 90 laipsnių jūrų drenažo angos yra suprojektuoti taip, kad atlaikytų rūdžių, todėl patvarus ir patikimi ilgą laiką.Ji yra lengva įdiegti ir išardyti, ir jis tinka daugumai traktorių ir valtys.Ji gali padėti jums vandens nutekėjimo efektyviai ir išvengti nuotėkio.

Specifikacija:

Medžiaga: nailonas

dydis:

Išvaizda skersmuo: apie 4.9 cm/1,9

Vamzdelio angos skersmuo: 2,4 cm/0,9

Pakavimo Sąrašas:

90 Laipsnių Jūrų Drenažo Tinklo Lizdas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stačiu Kampu Dizainas: Su mūsų 90 laipsnių jūrų drenažo angos, jūs galite išlaikyti savo valtis į viršų sąlyga.Vanduo gali lengvai išeiti dėka stora, specialus dizainas.Be to, jis yra pagamintas iš oro sąlygoms atsparaus dėvėjimuisi atsparios medžiagos, kuri yra patvari ir ilgalaikė.

2.Paprastas Montavimas: daugiau Jokio vargo su žarna siaurose erdvėse.Mūsų 90 laipsnių jūrų drenažo anga tinka visų valtis, ir leidžia jums dirbti su lengvumu.Stačiu kampu dizainas yra idealus jūsų patogumui.

3.Plačiai Suderinama: Ji turi elegantišką išvaizdą, ir apie skersmuo 4.9 cm.Tai 90 laipsnių jūrų lizdo gali būti naudojamas nameliai-autopriekabos, gyvenamieji automobiliai, kemperiai, sunkvežimių, traktorių, RV ir daugiau.Vamzdelio angos skersmuo yra apie 2.4 cm.

4.Nėra Lengva Pertrauka: Tai 90 laipsnių jūrų drenažo angos turi aptakus ir elegantiškas dizainas, kuris papildo bet valtis stiliaus.Tai gerai, pagamintas iš aukštos stiprumo nailono medžiagos, kuri yra atspari saulės spindulių, užtikrinant ilgaamžiškumą ir kokybę.

5.Patogi: 90 laipsnių drenažo anga tinka marines ir jachtos.Lengvas montavimas ir išardymas.Patogumas ir universalumas produkto.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar