Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Reguliuojamas Motociklų Veidrodėliai Licenciją Plokštelės Laikiklis Uodega/Galinis Žibintas Laikiklis Montuoti Aliuminio Lydinio Variklio Motociklo Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.94 €7.94
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k431888

Prekės Informacija:

* Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

* Platus: galiniai šviesos licenciją plokštelės laikiklis idealiai tinka dual sporto programas, purvo bike, ATV ar jaunimo beždžionė dviratį.Šis laikiklis gali prijungti su uodega šviesos(neįtraukta) & reguliariai licenciją plokštelės.

* Universalus Dizainas: Uodega šviesos licenciją plokštelės laikiklis tinka visų motociklų su tradiciniais galinis sparnas.Profesinės gamybos, aukštos charakteristikos ir stabilių rezultatų.

* Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš premium aliuminio lydinio medžiagos, tai reguliuojamas uodegos šviesos licenciją plokštelės laikiklis yra tvirtas, nėra lengva senėjimo ir atspari trinčiai, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą už ilgalaikis naudojimas.

* Lengvas Įdiegimas: Supaprastinti diegimo veiksmus, be pakeitimo, pjovimo ar gręžimo reikalaujama.Tai puikus pasirinkti, jei jums reikia lankstymo uodegos šviesos licenciją plokštelės laikiklis rinkinys.

Techniniai duomenys:

*Būklė: Nauja

*Spalva: Juoda

*Medžiaga: Aliuminio lydinys

*Šią Licenciją Plokštelės Laikiklis, yra puikus dviejų sporto programas, purvo bike, ATV ar jaunimo beždžionė dviratį.

*Tai savininkas gali prijungti su uodega šviesos(neįtraukta) & reguliariai licenciją plokštelės.

*Jis tiks visiems motociklams su tradiciniais galinis sparnas.

Pakuotė:

1 x Lankstymo Licenciją Plokštelės Uodegos Šviesos Turėtojas

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar