Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

EV Įkroviklis, Laikiklis Sieninis Elektrinių Transporto priemonių Įkrovimo Kabelis, Laikiklis Dėklas Dock for Tesla Elektriniai Automobiliai J1772 2 TIPO GBT N4Z3

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€117.40 €64.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k409540

EV Įkroviklis, Laikiklis, ABS Vandeniui Wall-Mount Elektrinių Transporto priemonių Įkrovimo Antgalį Prijunkite Dėklas ir Kabelinė Kablį su Varžtais Visiems SAE J1772, IEC 62196,GB/T Elektriniai Automobiliai Jungtis

Pagrindinės Savybės:

PLUG & LAIDAS SIENINIS LAIKIKLIS - Mūsų EV įkroviklis, laikiklis yra integruotas dizainas, kuris gali įdėti įkrovimo galvos ir kabelinės kartu, tai manekenas lizdą ir kablio derinys yra puikus aksesuaras jūsų EV automobiliai.

TINKA VISŲ J1772 IEC62196 GB/T PLUG - Elektrinių transporto priemonių įkroviklis, dėklas suderinamas su visais Tipas 1 (SAE J1772) 2 TIPO (IEC 62196): GB/T jungtys.Dėklas gali turėti jungtis prie pagrindo, apsaugoti jį nuo kritimo.

SUNKIŲJŲ - Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko su vandeniui IP54 klasė, sustorėjimas dizainas daugiau patvarumo ir turėti savo EV įkrovikliu ir laidu daugiau pastovus.

LENGVAS MONTAVIMAS - Ateina su 3x Varžtus, ir 3x Kaiščius; tai greitai ir lengvai įdiegti, gręžti skyles, ir kalno per kelias minutes.ir gali būti patikimai pritvirtintas ant daugumos lygių paviršių patalpoje ar lauke.

Palaikyti tvarką - Tai " wall-mount EV įkroviklis, laikiklis saugo jūsų EV įkroviklis, organizuotas, ir apsaugo įkrovimo laidu iš vis susivėlęs.Tai puikiai tinka tiek gyvenamųjų namų EV įkrovikliai ir komercinės EV įkrovimo stotis naudoti.

Komplektą sudaro:

1*įkrovimo stovas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar