Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

50PCS/Box Dantų Siūlas Tarpdančių Šepetėliu Dantų Stick dantų krapštuką Dantų Siūlai Siūlas Už Dantų Valyti Burnos Priežiūros Grožio Priemonės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€29.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k49815

50PCS/Box Dantų Siūlas Tarpdančių Šepetėliu Dantų Stick dantų krapštuką dantų siūlai Siūlas Už Dantų Valyti Burnos Priežiūros Grožio Priemonės

Aprašymas:

Pagaminta Kinijoje

Produkto Kategorija: Dantų Siūlas

Medžiaga: Plastikas

Tik Numeris: 30-50

Prekės Nr.: Bambuko Dantų Siūlas

Specifikacijos: [50/dėžė:] Mažų Bambuko Dantų Siūlas

Ne Vienkartiniai: Nr.

Ilgis: 9.5*5*2

Instrukcijos

1. Švelniai Pastumkite Dantų Siūlas Į Tarpą Tarp Dantų, " Pull And Rub Nuo Danties Paviršiaus, Iš Vienos Pusės Valyti Totorių, Ir Pakartokite Pirmiau Veikti, Iš Kitos Pusės.

2. Kablys Patarimas Projekto Pabaigoje Tarpdančių Valymo Siūlai Gali Būti Naudojami Siekiant Pašalinti Maisto Likučiai Tarp Dantų.Ji Taip Pat Gali Būti Naudojamas Pašalinti Liekamasis Totorių Iš Lajos.

Techniniai duomenys:

1 Valyti Dantis Ir Gyventi Sveiką Gyvenimą.

Pagaminta Iš Saugių Medžiagų, Profesionaliai Rūpintis Savo Burnos Sveikata, Siūlas Yra Glotnus, Lengvai Patekti Į Tarpus Tarp Dantų, Be Utknięcie, Ir Dantų Krapštuką Pabaigoje Gali Pašalinti Maisto Likučius.

Nebaigta Burnos Valymas Gali Lengvai Sukelti Nemažai Burnos Problemų.Įprasta Dantų Šepetėliai Gali Tik Švarus Paviršius Dantis, Ir Tinkamas Dantų Siūlas Gali Prasiskverbti Giliai Į Dantis, Siekiant Veiksmingai Pašalinti Totorių Ir Apnašas.

Lenkta Uodega Kablys, Lengva Pašalinti Valymas Maisto Likučių.

Didelio stiprumo Tempimo Dantų Siūlas Yra Pagamintas Iš Aukštos molekulinės Polietileno Pluošto Medžiagą, Kuri Nėra Lengva Pūkas Ir Pertrauka.Kad Siūlas Yra Pakankamai Plonas Lengvai Nuslysti Tarp Dantų, Be Išplėsti Jų.

Plati Ir Apvali Lankas Lankas Yra Plati Ir Platus, Ir Dantų Siūlas Gali Būti Lengvai Valomi Plyšiuose, Ir Tai Nėra Problema Valyti Atgal Molars.Suapvalinti Arc Dizainas Bus Ne Skauda Burnos Ir Dantenų, Kai Valymo Įėjimo.

Pakuotė:

1 X Box Dantų Siūlas

Pastabos:

Atsargumo priemonės:

1. Netraukite Sunku, Kai Jį Naudoti, Kad Nepažeistumėte Dantenų 2. Nustokite Jį Naudoti, Kai Dantenos Yra Kraujavimas.

Ir Pamatyti, Gydytojas Laikas 3. Mažiems Vaikams Turi Naudoti Ją Kartu Su Jų Globėjai.

  • Medžiaga: --
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar