Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2

Gamtos Centella Asiatica Hydrosol Drėkinamasis Raminamasis Spuogai-Pašalinti Anti-Jautrus Anti-Oksidacijos, Spuogų Šalinimo Hydrosol

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€125.39 €106.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k40162

Gamtos Centella Asiatica Hydrosol Drėkinamasis Raminamasis Spuogai-Pašalinti Anti-Jautrus Anti-Oksidacijos, Spuogų Šalinimo Hydrosol

Centella asiatica hydrosol turi remontas poveikis odai su randus ir žaizdas, turi priešuždegiminį ir antibakterinį poveikį brendimo spuogai, ir gali pagreitinti odos regeneraciją.Už jautrus ir subtilus odos, tai yra daugiau, ramina, mažina sudirginimą ir gydymo.Tuo pačiu metu, ji suteikia pakankamai drėgmės ir maistinių medžiagų odai, giliai maitina, didina odos švelnumą ir elastingumą, gerina bukumo ir pageltimas veido, ir daro odą subtilus.ir pasiekia dvigubą vaidmenį, balinimo ir drėkina.

Centella asiatica hydrosol turi funkcijas, sumažinti spuogų ženklai, mažinantys jautrumą, stangrina ir anti-aging, remontas riebalų plėvelė, ir didinant odos minkštumą ir elastingumą.Ji tinka bet kokios odos.

Nauda Gotu Kola jūsų oda yra: 1. Pagerinti Kolageno Gamybą,

Daug tyrimų buvo atlikta, kad parodyti padidinti I tipo kolageno ir sumažinti uždegimas atsakas po lokalaus naudojimo.

Ar Gotu Kola sugriežtinti odą?

Kolageno gamybą, yra neatskiriama jūsų odos elastingumą ir tvirtumą.Kai mūsų kolageno gamybą prasideda lėtas (ypač I tipo kolageno), tai lemia raukšlių formavimąsi arba žuvo odos.Dar žinomas kaip, griežtesnė odos.Taip pat pridedu kolageno mūsų mitybą su natūralaus kolageno generatorius, biosil.

2. Remonto photoaging odos

Kas yra photoaging odos?

Tai žala odos ląstelių UV žala, kurią sukelia pirmalaikio senėjimo.Mes visi esame veikiami saulės ir gresia tai, jei mes ne naudojant tinkamą apsaugos nuo saulės, 100% laiko.

Gotu Kola yra antioksidantas turtingas, panašus į vitamino C, ir vynuogių sėklų ekstrakto dėl antioksidantų kiekis. (Gotu Kola sudėtį)

Stabdžių antioksidantai yra galingas remonto ir apsaugoti jūsų odą nuo tolesnio photoaging žalą.

3. Antibakterinis – Kovoti su spuogai!

Šiame bandyme nuo daugelio bakterijų, gotu kola buvo įrodyta, kad būti veiksmingas prieš bakterijas.Kai kurie spuogai gali sukelti spuogų bakterijų, kurios užkrečia užsikimšusias poras, sukelia breakouts.Valiklis jūsų odos bakterijų yra svarbi sumažinti spuogų.

SAUGOJIMAS

Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.Paruoškite aftes atidarymo.Saugoti hermetiškai sandarų indą ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir karšto temperatūroje.Mes primygtinai rekomenduojame, šaldymo atvykus.NAUDINGŲ PRIMINIMŲ

l TIK išoriniam NAUDOJIMUI.IŠLAIKYTI IŠ AKIŲ.

l LABAI RODO, KAD NĖŠČIOMS IR krūtimi MAITINANČIOMS MOTERIMS GAUTI SAVO GYDYTOJŲ PATVIRTINIMĄ, PRIEŠ NAUDODAMI BET kokias NAUJAS ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTUS.O NĖŠČIA, TAI VISADA GERIAUSIA KONSULTUOTIS SU SAVO GYDYTOJU PRIEŠ NAUDOJANT NAUJUS PRODUKTUS.

l NĖ vienas IŠ MŪSŲ PRODUKTŲ AR INFORMACIJOS ŠIUOSE PUSLAPIUOSE TURĖTŲ PAKEISTI PATARIMŲ LICENCIJUOTAS GYDYTOJAS.MŪSŲ GAMINIAI YRA SKIRTI BEAUTIFYING TIK.

l DARYTI MAŽAS PLEISTRAS IŠBANDYTI PRIEŠ NAUDOJANT BET kokį NAUJĄ ODOS PRIEŽIŪROS PRODUKTUS.

  • Eterinis Aliejus Tipas: Hydrosol
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: HANKEY
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas: Eterinis Aliejus

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar