Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

PTS300D T12 Litavimo Stotis, Greitai, Šildymo Belaidžius Suvirinimo Geležies Litavimo Stotis su Minkšta Rankena, Namų ūkio Priežiūros Priemonės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€90.29 €45.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k381469

PTS300D T12 Skaitmeninis Litavimo Stotis, Reguliuojamas Belaidžius Remontas Litavimo Stotis su Minkšta Rankena, Namų ūkio Priežiūros Priemonės

Ypatybė:

1. Suderinamumas: Belaidžius suvirinimo stotis yra taikomas 20V/60V Flex XR stumdomas baterija (išskyrus bateriją).Šis nešiojamas suvirinimo stotis gali padėti jums atlikti suvirinimo darbus daugiau patogiai ir greitai.

2. Greitas šildymo ir reguliuojama temperatūra: tai elektros HD skaitmeninė suvirinimo stotis greitai, šildymo greitį.Temperatūros rodmuo ekrane pasirodo skaitmeninis ekranas, o temperatūra gali būti tiksliai lengvai pasukdami reguliavimo rankenėlę.

3. Kompaktiškas švino lydmetalis: kompaktiškas suvirinimo stotis gali padėti išsaugoti vertingą darbo vietos.Švino lituoklio galvos ir minkšta rankena dizainas suteikia didesnį komfortą ilgalaikio suvirinimo projektus.

4. Naudojimo sauga: pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su built-in žemos įtampos apsauga.Automatinis aušinimo režimu, kai nenaudojate, įdėti rankena rankena, rėmas, mašina bus automatiškai kietas, ir temperatūra pakils greitai, kai pakėlė.

5. Būklė: T12 rankena šildymo core palaikoma, su DC uosto 24V pagalbiniai elektros energijos tiekimo.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Litavimo Stotis

Galia: 70W didžiausias

Darbinė įtampa: 12-24V

MCU: 32 bitų M1

Ekranas: 1.77 colių TFT

Privalumai: bevielis, lengva nešiotis.

Temperatūros vienetas: Celsijaus/Farenheito

Korpuso medžiaga: ABS

Dydis: apie 22 * 11.2 * 6.1 cm

Pagrindinės veiklos:

1: įprastu režimu, trumpai paspauskite encoder įvesti nustatytą temperatūros režimą ("preset keturių grupių bendros temperatūrą pagal savo poreikius, ir pasukti encoder, kad ciklas tarp šių keturių grupių anksto nustatytą temperatūrą), tada paspauskite encoder vėl įvesti nustatytą temperatūros režimą.Kiekvieną kartą, kai encoder pasukamas, padidėja temperatūra 10 laipsnių, o žingsnis temperatūra yra reguliuojama!

2: įprastu režimu, ilgai paspauskite encoder įvesti nustatymo meniu, trumpas pasirinkite, trumpas spauskite dar kartą norėdami atšaukti pasirinkimą, ilgai paspauskite encoder meniu sąsaja išeiti ir grįžti į ankstesnį lygį!

Svarbios pastabos dėl T12 suvirinimo stotis:

Jei įvedate meniu, keisti parametrus arba atkurti gamyklos parametrus, prašome atkreipti dėmesį, kad nustačius šiuos parametrus teisingai, kitaip klaidų ir kitų išimčių įvyks!

1. Miego laikas turi būti nustatytas į padėtį "0", nes kitaip miegoti sėdynės funkcija bus negaliojanti. (Laiko nustatymas pagrindiniame meniu, miego laikas, nustatytas 0)

2. Laukimo laikas yra 10 (laiko nustatymas pagrindiniame meniu, telefonui veikiant laukimo režimu, yra nustatytas 5 arba 10, galite nustatyti bet kokios trukmės laiką, kiek reikia)

3. Undervoltage protection yra nustatyta, kad 15 ar 16 (kiti parametrai pagrindiniame meniu, įtampos apsaugą, yra nustatyta 16)

4. Miego temperatūros nustatymas (temperatūros nustatymas pagrindiniame meniu, miego temperatūra, nustatyta, kad 60)

5. Maksimali temperatūros nustatymas (temperatūros nustatymas pagrindiniame meniu, didžiausia temperatūra, 420)

6. Jei naudojate T12 kaitinimo elementas, prašome pasirinkti T12 kaip šildymo elementas modelis (pagrindinis meniu, kitus parametrus, antgalis atrankos, T12)

Pastaba:

1. Jei nesate tikri, ar jūsų baterijos modelis yra tinkamas, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

2. Baterijos paveikslėlyje yra naudojami tik funkcija demonstravimo, o ne pristatymas, sąrašą.Jums reikia pasiruošti savo bateriją.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Suvirinimo Stotis

1 z T12-K Rankena su Kaitinimo Elementas

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Litavimo Stotis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar