Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

L245 65W Didelės galios Litavimo Pen Nešiojamieji Elektriniai lituoklio Aliuminio Lydinio CNC Apvalkalas Palaiko QC PD Suderinama JBC245

    (3) 4.67
(3 Atsiliepimai)

€307.31 €245.85
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k425042

JEI JUMS REIKIA DAUGIAU ŠILDYMO ELEMENTUS, SPAUSKITE ŠIĄ NUORODĄ:

Gaminio apžvalga:

Šis produktas yra pagamintas iš aliuminio lydinio, CNC, ir yra pagamintas pagal šlifavimas ir anodavimas procesą.Ji yra ne tik tvirti, bet taip pat turi puikią ranką jaustis.

Individualų L245 kaitinimo elementas, šildymo ir temperatūros grįžti greitis yra labai greitai!Ji yra būtina gera priemonė elektroninės techninės priežiūros, elektroninių "PASIDARYK pats", ir pan!Savybės:

1. Suderinama su QC, PD ir kitų greito įkrovimo protokolus, ir remti DC tiesioginis maitinimo šaltinis

2. Jei numatytasis L245 kaitinimo elementas yra naudojamas, maksimali galia gali pasiekti 65W

3. Numatytasis L245 šildymo branduolys yra specialiai pritaikyti, kuri turi labai gerą šildymo/temperatūros panaudojimo efektyvumą, taip pat ir didelės šiluminės talpos vertę.Lydmetalis sąnarių visų dydžių, gali būti lengvai lydomas

4. Į 0.91-colių OLED ekranas gali rodyti turtingas turinys: temperatūra pavara, nustatyta temperatūra, įtampa, vidinė temperatūra, faktinė temperatūra šildymo elemento, šilumos energijos ir energijos procentas.

5. Pagal sąlygą-užtikrinti tą pačią galią, nustato darbo režimą didelės įtampos ir mažos srovės, sumažinti priklausomybę nuo rūšies-c eilutė, ir nereikia paramos emark lustas

6. Galite greitai nustatyti ir reguliuoti temperatūrą ir tik 3 raktai

7. Kad masalui įtampa gali būti nustatyta tiesiogiai meniu (pagal parametrus įkrovimo galvą, jis gali būti automatiškai nustatyti)

8. Automatinis perėjimas į pristabdymo režimą, vibracija įjungiama, automatinis išjungimas

9. Laikas, temperatūra, parametro ir kalibravimo

10. Paramos Anglų

11. Daugiau įdomių funkcijų laukia savo tyrinėjimus~ Parametrai:

Galia: 65W (naudojant numatytuosius L245 šildymo core)

Temperatūros diapazonas: 0-480 laipsnių

Šildymo core: L245 (individualų); Suderinama su JBC245 (DC režimas nėra būtinas, ir mašina gali būti pradedamas tik tuomet, kai įtampa yra didesnė negu 20V)

Maitinimo sąsaja: TIPAS-C

Greito įkrovimo protokolas: QC/PD

Maitinimo diapazonas: 9-20V

Vidinė varža vertė L245 šildymo core: 6.5 Ω

Ilgis (išskyrus litavimą, galvą): 135.6 mm Naudojimo instrukcijos:

1. Naudoti greitai temperatūros reguliavimas: paspauskite vidurinį mygtuką, norėdami pasirinkti CH: DĖL norėdami atidaryti veiksmas reguliavimas, paspauskite kairę ir į dešinę klavišais greitai paskambinti penkių komponentų žingsnis prieš saugomi temperatūrą pagal nustatytą žingsnis temperatūra

2. Naudoti normalios temperatūros reguliavimas: Paspauskite vidurinį mygtuką, norėdami pasirinkti CH: IŠJUNGTAS vertinimo reglamentą, paspauskite kairįjį klavišą, norėdami sumažinti temperatūrą pagal nustatytą temperatūrą žingsnis, ir paspauskite dešinįjį klavišą, norėdami padidinti temperatūrą reguliuoti temperatūrą.

3. Paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką ilgiau nei 3 sekundes, norėdami patekti į meniu nustatymo, ir jūs galite reguliuoti kiekvieną elementą, pagal meniu aprašymas.Įvedę apatinis meniu, ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes grįžti į viršutinį meniu Pastaba:

1. Prieš naudodami, turite patvirtinti būklės savo įkrovimo galvos.Jei galite pateikti tik 5V maitinimo ir nepalaiko PD, prašome pakeisti įkrovimo galvutė naudoti QC greito įkrovimo protokolą.

2. Nustatymo metodas masalui įtampa: jei krovimo galva yra aukščiau 65W, nr. funkcija reikalinga.

3. Jeigu energijos apmokestinimo galva yra nepakankama, litavimo parkeris yra nustatytas į spąstus 20V pagal numatytuosius nustatymus.Jei krovimo galva neturi paramos, ji bus automatiškai pereiti prie didžiausio leistino įtampos pavara.Jei ekrane mirksi naudojimo metu, tai reiškia, kad energijos apmokestinimo galva yra nepakankamas ir apriboti srovės funkcija nepalaikoma.Šiuo metu, jums reikia patikrinti įvairias įkrovimo galvos išvesties parametrų, ir gauti esamą vertę dalijant didžiausia palaikoma įtampa sumažėjo 6,5, Jei apskaičiuota reikšmė yra mažesnė nei dabartinė vertė teikia atitinkamą įtampą, pažymėtas ant įkrovimo galvos, įtampa bus nustatytas į spąstus.

4. Dėl oksidacijos apdirbimo CNC shell, gali būti nedidelių įbrėžimų, arba nedideli oksidacijos defektai.Prašau, atleisk man!

5. DC režimas reiškia, kad tiesiogiai naudoti išorės DC12-20V pilnas elektros energijos tiekimas, maitinimo litavimo parkeris per TYPEC kabelis be naudojant greito įkrovimo protokolo įkrovimo galvos.

6. Numatytasis šildymo branduolys yra custom šildymo core L245, kuris palaiko tik 65W daugiausiai Patarimų:

(Tai tik laisvo funkcija, ir mes negarantuojame, bet galutinis efektas.

Tuo pačiu metu, mes negalime priimti bet po pardavimo reikalavimų, kylančių iš nepasitenkinimo poveikio šią funkciją)

Naudojant originalų kaitinimo elementas (JBC245), kaip naudoti šį elektros geležies, kad galia pasiekia virš 65W:

1. Išėjimo įtampa DC maitinimas, naudojama yra tarp 13-20V.Kai vardinė atiduodamoji galia dabartinė vertė, nuolatinės SROVĖS maitinimo adapteris yra didesnis nei (išėjimo įtampos vertė/2.4), aukštos šildymo galios gali būti pasiekti;

Maitinimo įtampa neturi viršyti 20V;

2. Naudoti DC TIPO C adapteris maitinimo šaltinis

3. Jei tiekiama srovė yra pakankamai, didžiausią galią, atitinkančią 13-20v yra apie 65-150w Pristatymo sąrašas:

1 x L245 elektros lituoklio

JEI JUMS REIKIA DAUGIAU ŠILDYMO ELEMENTUS, SPAUSKITE ŠIĄ NUORODĄ:

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išėjimo Galia: 65W
image

Vartotojas

5
2023-05-29

“Šildo geriau nei mano JBC stotis su Kinijos sting!)), tačiau tik 12 iš V shayomi galia banko... Nuo 60 W BP (24 V) dėl kokios nors priežasties ji ne taip greitai, litavimo, bet taip pat neblogai!!!”

image

Vartotojas

5
2023-06-07

“Puikus lituoklio. Patogi rankena. Mažas patarimas. Šildymo šešias sekundes. Energijos suvartojimas ne piko 60 W, veikti 10 - 20 W. Labai patogus ir aiškus meniu. Yra paprastas biblioteka stingers penkerius. Yra greitas pasirinkimas temperatūros nustatymas (ch: on-off, ir toliau St: 0). Šio straipsnio 1 dalyje, galite pakoreguoti: 1-žingsnio padarinių; 2-temperatūros miego režimas; 3-numatytąją temperatūrą; 4-didžiausia temperatūra. Šio straipsnio 2 dalyje, vėlavimo neveiklumo laikas prieš pat užmiegant ir vėlavimo laiką iki atjungimo, yra nustatyti. Dalyje 3-kanalų įrašymo arba etape šildymo temperatūra greitai perjungimo kartu iš anksto atrinktų rinkiniai-pagrindiniame režime, vidurinis mygtukas įjungtas ir veiksmus yra įjungtas kairįjį ir dešinįjį mygtukus. 4 dalyje: 1-atrankos stinger iš bibliotekos serijos numeris; 2-darbinė įtampa?; 3-minimalios įtampos apsauga; 4-ekrano ryškumas; 5-ekrano rotacija; 6-režimas, kai įjungtas: miegas-paleisti-stop; 7-nustatyti iš naujo. Punktas 5: Kalibravimo dabartinės stinger". Punktas 6: Kalibravimas voltmeter ir temperatūros rodmenis.”

image

Vartotojas

4
2023-06-08

“Veikia puikiai, stiklo ant ekrano yra kreivas, bangos yra visi iš dydžio, jo kraštai yra lydomas, sharp”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar