Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

12pc Saugos atspindinčios liemenės Asmeninį statybos lauko Eismo dviračių užsakymą naktį statybos vietos darbo drabužiai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 117.51 €558.75
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k372618

Saugos Liemenė Didelio Matomumo Atspindintis Naktį Statybos Darbai Saugumo Suaugusiųjų Unisex Užtrauktukas ir 5 Kišenės Eismo darbo drabužiai

10 proc. nuolaida 2 ar daugiau daiktų!

CUSTOM :

Šviesą atspindinčios Saugos Liemenė 1 vnt. Gali Būti Pritaikyti, dizainas gali būti pridėta savavališkai.(Individualų liemenės, reikia aktyviai teikti individualų informacija su klientų aptarnavimo. )

DIDELĖS REIKŠMĖS :

Liemenė yra padengtas atspindinčios juostelės ant juosmens, krūtinės, pečių ir nugaros, teikti 360°apsauga, kai darbas naktį arba blogo apšvietimo sąlygomis.

PENKIŲ KIŠENĖ :

Sveiki, vis vest ateina su 5 kišenės dalykų, tokių kaip pieštukas,raktai, telefonai, atvirukai, aplankai ir kt.Su "Velcro", kad būtų lengva pasiekti.100% poliesteris, patvarus, kvėpuojantis, lengvas .

MŪSŲ PASLAUGOS :

1. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

2. Nuo to laiko, jūs gaunate paketą, jei prekė yra pažeista per 30 dienų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, ir mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar nemokamai keitimo paslauga už sugadintą produktą.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą, taip greitai, kaip įmanoma per šį laikotarpį patvirtinti individualų turinį.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vartotojai: Motociklo Rider

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar