Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Šalmai Sagtis Dizaino Kreiseriniu Kaukolė Šalmai, Motociklų Retro Pusė-Veido Šalmai, Dviračių Motokroso Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€58.30 €29.15
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k372712

Kulka Taškų:

1. Patogus ir patogi: Pusė motociklo šalmai funkcija žemo profilio pasiekė skydelis, nuimamas ausies puodeliai, kišenės garsiakalbis ir ryšių įtaisai, ir gerai, oro kondicionieriai, vėdinimo sistema.Ji yra sukurta siekiant suteikti jums patogūs ir jojimo patirtį.

2. Greito atleidimo sklende dizainas: Taupo laiką ir pastangas su greito atjungimo sagtis.Lengva įdėti ar nusiimti savo šalmai bet kuriuo metu.Be vargo įdėti arba nusiimti savo šalmai bet kur.

3. Saugo jūsų galvos sausas: Pusė motociklo šalmai yra suprojektuoti su ventiliacijos angos viduje, kad jūsų galva sausa ir patogi.Ji taip pat atlaikyti smūgius ir įbrėžimų, sumažinti traumų riziką.Kad šalmai yra speciali medžiaga, kuri sumažina prakaito ir kvapo, todėl idealiai tinka ilgai važiuoja.

4. Patogiai: motociklo šalmai ARS nėra lengva deformuotis ir išklotas minkštas ir patogus sponge medžiaga, todėl tai puikus pasirinkimas ilgai važiuoja.Ji taip pat yra lengvas ir patvarus, dėka didelio stiprumo ABS medžiagos.

5. Universalus Suderinamumas: Ar jums važinėti cruiser, motokroso, dviračių, ATV, quad bike, sniego, mopedų ar motorolerių, šio motociklo šalmai tiks jūsų galvos ir apsaugoti jus nuo vėjo ir saulės.

Aprašymas:

Važiuok patogiai ir stilingai su mūsų suaugusiųjų motociklo šalmai.Featuring kišenės garsiakalbis ir ryšių įtaisai ir greito atjungimo sagtis, tai šalmai yra puikiai tinka bet kokio tipo dviratis.Ji yra sukurta siekiant išlaikyti galvą sausas ir patogus, su minkšta kempine pamušalas.Tinka kruiziniai laivai, motokroso, Keturračiai, dviračiai, sniegaeigiai, mopedai ir motoroleriai.

Techniniai duomenys:

1. Dydis: Šalmai dydis, kaip parodyta paveikslėlyje

2. Svoris: 750g

3. Medžiaga: ABS

Pakavimo sąrašas:

1 x pusę motociklo šalmai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Šalmo Medžiaga: Abs
  • Lytis: Unisex
  • Svoris: 750g
  • Elemento Tipas: Šalmai
  • Šalmas Stilius: Pusė Šalmas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar